Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

jom soping kain langsir murah di globe!

assalam....
selamat hari rabu...
nak update blog smlm...
xsempat..lama no cuti....kerja melambak ko
ni pun dah siap2 update kat rmh..
kat opis adjust alignment sikit...muahaha

ok..just nak ajak gi soping
nak raya ken....?
thn ni saje nak tukar langsir rmh...
jengah2 blog moon...
kalau tunjuk kupon blog moon dpt diskaun lg...
snap jela gambar n simpan
kot tersamapi ke KL leh singgah bl langsir...
nak jadi citer...
isnin lepas..
sgt kebosanan.....
saja ajak syfqah n imran jenjalan
pepagi dah b/fast kat mamak maulana
then dok pikir nak gi mana ni?

irfan n papa dia dok memancing ikan
so..bertiga je
ingat nak ke mines...on d way drive imran sudah nampak bas ...
terus dia request nak naik bas awam n train...
ting! terus kuar idea...
nak naik lrt la...
sambil bwk bebudak jenjalan naik train leh singgah globe ni...hehehe..


dlm lrt

kakak xmau duduk... nak berdiri pegang besi

then...
park di LRT sg. besi
byr RM4..... 
terus amik train ke Bandaraya
xjenjalan pun dlm sogo...
mmg niat...kalau smapai KL wajib singgah globe
terus ke Globe.. tunjuk kupon online moon
yeay...leh soping langsir....
berjam dok dlm globe xtau nak bl yg mana....murah ok!
langsir exsclusive dpt RM15 semeter...
xmeroyan....
ni Rm15 semeter... utk langsir bilik masterbedroom aku...
bilik master ni nama je tingkap...
tp kalau buat langsir serupa buat langsir utk sliding door 12kaki...



ni langsir bilik syafqah...
bl sheer jenis bercorak...
tp yg ni mahal.... RM25 semeter.... 
yg plain tu RM15 semeter

muka gembira lepas berjaya pilih langsir...
kat 2jam lebih gak dok dlm ni...


kongsi sikit gmabar kain amik dr blog moon
aku aritu xdann nak snap gmbar dlm tu...
kejap ke depan..kejap ke blkg...
nak pilih langsir mana???haha


yg ni offer tinggal RM25

ni langsir yg aku bl...coklat biru tu
ni pun lepas offer + kupon tingggal RM15 semeter

yg plain ni aku blkan utk langsir bilik syfqah....
yg warna biru tu
harga offer RM30..tp guna kupon dpt 50% less tinggal RM15 je ok

yang murah2 pun ada
yg ni Rm10 semeter

yg ni Rm5 je semeter

yg ni tinggal RM5 semeter...


pilih punyer pilih
dah 30 meter rupanyer aku amik...
ms tu br teringat... awk dtg naik lrt
camne nak menjinjing kain langsir yg maha berat

sib baik ada stroller...
tp kena gilir2 dgn imran....
kalau imran duduk stroller aku gantung la langsir kat stroller
tp imran xleh bgn...nnt tertonggeng
kalau imran jln....terus letak langsir dlm stroller...hihi

eceli ms on d way perjalanan imran ckp dia ngantuk..
ngam2 smapai bandaraya ms tolak msk sogo..dia dah tertido dlm stroller
then terus ke globe dia tido sepanjang 2 jam tu..
ngam2 abis bl brg dia bgn..syukur...
then b4 blk kami mkn di McD sogo then br blk rmh...
kul 3 dah smapai rmh...fenat ok

langsir sliding door living hall masih lom bl
sbb xlarat nak bwk...
nak dtg 2nd round nmpknyer
aku dah dpt idea nak bat bentuk apa....
nnt nak terjah lg....
pd kengkawan yg nak bl langsir
leh singgah ke globe
harga upah jahir lain ye...
aku punyer kes...
nak jahit sendiri....
xmau tempah.... budget lari...keh keh keh...

oh ye offer ni hingga 10 Mei 2015 je ye
sila printscreen kupon ni kalau nak soping dgn harga diskaun ye..



ok daaa

8 comments:

syawalsimpsons said...

nasib la anak2 baik je duduk dalam lrt N sepanjang jalan ye kakak

Iela Fazielah said...

soya: alhamdulillah.... imran sgt bahave... dok je tepi tingkap tgk luar.. dah penat dia dok atas stroller n ckp nak tido...ms soping dia tido sepanjang 2 jam tu...ngam2 abis bl brg... dia bgn....

Nad MamaZN said...

bestnya soping! berbaloi plak nengok regenya tu.. ilang penat jalan jauh dr seri kembangan hehe

Iela Fazielah said...

itulah nad..... harga leh thn la....

Miss Moon said...

wahhh sonok akak bila tahu u sonok pilih kain

syarat pusing dlm globe tuh takley lebih 3 kali . Masuk kali ke 4 kita dah rambang mata hahahahah

best kan kat atas tuh n tambah best sebab ley pakai kupon ...auww

nanti dah siap langsir share ngan kak moon tau

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam iela,
kaka copu paste uols laaaaa
he3 :)

Iela Fazielah said...

ok kak moon....tq sgt2

niena tsurara said...

Klu jahit kt sana berapa ye? Thank u..:)

Related Posts with Thumbnails