Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

makan-makan di fatburger ioicity mall

kisahnyer..sabtu lepas ke IOI city mall
nak soping brg dapur di tesco
ini bulan soping kat tesco lak sbb tgk offer murah byk kat tesco
biasalakan..skodeng kat smartshoppe je..

dah alang2 samapai sana....
Mencuba sebenarnyer nak mkn kat fatburger ni..
walaupun ms nak gi mkn lalu sebelah johnny rockets...
hati dah berbelah bahagi...
tp nak mencuba punyer pasal...
tutup mata cuba xpandang johnny rockets...huhu..


Ok...restoren dia lengang je..
ke masa aku dtg ni mmg semua kedai mkn lengang betul...
amik meja suruh budak2 duduk...
kat fatbutger ni ala mcd... self servis
cuma mknn je dia antar
so...xde servis caj di situ
sbb 1st time mkn...
xtau nak order apa...
kita mintak budak casher ni bg suggestion
so.. kami order Mushroom Cheddar Burger Rm14.95 
dan Western BBQ Fatburger RM18.95
utk budak2 order  Kidsmeal harga RM10.95 

Hmmm..tunggu xlama pun... 
kejap je mknn samapai

Utk bebudak amik kids meal..


ok...kid meal... dpt baby fatburger, fries dan small drink


suka akak ye


tgh promosi katanyer...setiap pembelian RM25 dpt 3 ketul chicken wing
nilai belian RM79 xsalah..dpt la 9 ketul 
nama dia Buffalo wing....
pelik syfqah...siap tanya...nape nama dia buffalo...
kami dok auta ckp kat dia sbb dah kat sini mmg kerbau dia ada wing
spesel kakak mkn sayap kerbau....haha



bwh ni Western BBQ burger


dan yg ni Mushroom Cheddar Burger


pd aku...10 kali gnada mkn kat johnny rockets kot
sbb aku amik hidangan ala carte...
dpt la burger togel gitew je
cer mkn kat johnny rockets
burger siap hidang dgn fries lg dan sayur...
untung disitu..harga lebih kurang sama
tp dah kata nak mencuba
inilah 1st n last... xmau mkn kat sini lg
kalau nak dgn fries kena add on lg RM7.50 tp siap dpt soft drink


walaubagaimana pun...alhamdulilllah...
kenyang...
b4 balik...kita bergmabar dulu....


daaaa


4 comments:

- dieyana - said...

waaaa... kite mmng nk sgt try fatburger ni, tp smpi skrg belum pergi..uhukkk! mood nk mkn mcm2 tp mls nak keluar

syawalsimpsons said...

wahhh...sedap tu kakak..mmg kenyang abis ni

Farah Izza Shafik said...

Mahal gak nih... huhuhu tapi nampak besh...

Iela Fazielah said...

Yup...farah..mahal....

Related Posts with Thumbnails