Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Kasut raya ready!!!

semangat aku gi bl kasut raya bebudak ni sabtu lepas
sebelum berangkat ke bagan lalang
kickers offer buy 1 free 1..
dah ushar...
cantik2 kasut dia...
boleh la bl utk anak jantan 2 org ni...
sepasang RM109.90...
bl 1 free 1 serupa mcm 50% less
kan huntung disitu....
satu kasut jatuh RM55 je...haha

utk kakak...
xde saiz...
dia teringin nak pakai kasut lampu lip lap2...
ok..kakak punyer kasut bl kat skechers je
ada 30% less di situ...
selagi dpt murah kita bl murah2...
kaki budak2 kan cepat besar...
xyah bl kasut mahal2...
ni kasut syfqah ada 4 pasang nak lelong ni...
saiz kasut syfqah dah cecah 37..
maknyer pakai 38/39..
giler besar kaki kakak...
br umor 9 thn tu...
sabar jelah..tp kaki kami mmg pakai saiz besar
mcm aku biasa saiz 7/8...
kala kasut  clarks saiz 6 haha

settle part kasut..

tunggu papa inject duit kat mama nnt kita soping bj raya pulak ye...
bj kurung raya dah lama soping dah...
n dah siap pun...
tp lom collect lg..
mencuba di tempat br..
harap ok le
daa



pilihan kasut boy yg ada...
sbb cantik aku bl....
salah 2 antara tu adalah kasut irfan n imran...
daaa


6 comments:

syawalsimpsons said...

wah best memasing dah ada kasut raya ni

syawalsimpsons said...
This comment has been removed by a blog administrator.
CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah.. good job..
Dah ready kasut raya..
Puasa nanti tak perlu lagi tercari-cari :)

- dieyana - said...

mcm cantik je kickers ni...kita belum terjah lagi persiapan raya anak2 :-((

norhuda ain ahnaf ahnor said...

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

layari blog kami di ONLINE STORE
atau PHOTO PRODUK

Unknown said...

kat shoping mall mn ni ??

Related Posts with Thumbnails