Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Raya kami di panggung wayang

alahai...org dah raya ke 11...aku br dann nak taip n3 raya ke 2 hingga sekarang...
sory....xdann u...
lg pun nak update pun tunggu waktu rehat di opis.,.
sambil2 baring relex kat opis..
leh upload gamabr kan guna wifi kat opis...
jahait gitew...
well..internet moble data 1G je...ciput ooo...
cepat abis kalau upload gmabar selalu...ngeeeee

ok...
saje nak citer..
jeles tgk korang beraya sana sini..
kami dok rmg je...
tp kesian kat anak2 kebosanan..
so...raya kedua org masih dikampung beraya...
feel mkn ketupat lontong n lemang...
kami bgn pagi....
panaskan lauk rendang smlm...
lepas mkn n mandi..bukak GSC online tgk tiket wayang apa yg ada...
lepas pilih...bwk anak2 tgk citer Ant-man di Alamanda...
jam 10pg dah terpacak di Alamanda


ni raya ke 2...

mlm tu kami layan lak kat astro..
Teenage Mutant Ninja Turtle
sambil melayan...kakak request nak pakai inai mekah yg mama bl kat mekah dulu



serius citer ninja turtle ni sgt best samapai esok pg bgn tido, syfqah n irfan cakap diaorg masih teringat citer ninja turtle ni....
aku pun.....haha

then...
raya ke 5 (hari selasa)
sekali lg layan tgk movie...tp kalini di TGV mines pulak
tgk citer lama Minion...


1st time aku tgk citer minion ni..br aku tau minion ni keje utk org jahat....ish2...



seronok je bebudak...
lepas tgk wayng jln2 n belanja mkn.....
mmg happy je budak2 ni


3 comments:

mummy_ayu said...

baju irfan & imran..yg 1st pic tu...sama ngan baju ian...

ayu nak gie tgk antman gak, tapi tak berkesempatan lagi..

Nad MamaZN said...

alhamdulillah syafiqah makin sihat nampaknya tu

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: biasala..bl kat kedai yg sama....haha.... ant man best oo

Related Posts with Thumbnails