Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

sesi bergambar family - saje2 suka2

kan aku certia dulu...
ms raya lepas salam2 semua pakat terus bersiap n gi beraya rmg sedara..
serius xpikir apa..
sekali bila belek2 gmabar raya...
eh..sbest la xde gmabar ramai2...
so...berjanji sbatu lepas utk snap gmbar family bersama
kalau boleh biarla waran matching gitew kan
cuma sayang... adik aku nuyun keje..
aku smapai jam 10 am dia dah siap nak gi keje
iti lak xmau join sbb laki dia xde pun keje...
jadi...sapa ada kita reshoot semula ye...

mana yg ada...
dari kiri belakang _Auni (anak iti), Fadlisyah, Azura dukung Aufa, Azilah (kakak), Zul, Imran Aku (fazilah) Adriana Syafqah & Irfan
depan: Abah, Aira & Mak


xlupa  gmbar kami sekeluarga with mak n abah


ni org bujang dgn mak abah.. Along Azilah & Ucu Fadlisyah 


ni kami adik beradik perempuan....
dari kiri Siti Zaila, Norazura, Nurul Aisyah dan Norfazilah


N xlupa gamabr raya ikut family
my family

family adik aku Siti Zaila, Auni & Acai

dan juga kenangan raya tahun 2015 gamabr di pagi syawal dari family mertua n ipar duai...

Family mertua - Zahraa, Bapak Musbahudin, Ibu Zaharah, Salwana n Zuhayir
Depan: Zul Ammar Fahmi & Zul Zaariman

kakak ipar Along Zuli Ariza & Abg Lan

sekali lg adik ipar Zul Zaariman, wife Salwana, Zahraa & Zuhaiyr

Adik Zul Adikamal , Shazni & Zul Yusha

Adik Zul Luqman Hakim & wife Nur aiqah


dalam byk2 ni..adik laki aku no3 je xde..
dia lain sikit...asyik lebihkan keluarga isteri dia since dia kahwin...
jd..every time raya...mmg xkan jumpa pun muka dia.....




2 comments:

- dieyana - said...

shhot aje yang mana ada..hihi..

(iela, no awak dh tk de dlm simpanan, bnyk no kawan2 yang hilang lps hp problem dulu, nanti pm kat fb (pun boleh) no iela ya! tq)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Related Posts with Thumbnails