Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

misi beli hadiah bday girl

tiap2 hari aku tasbih kat telinga dia...
mana hadiah bday saya???
haha...pressure dia ko....

so ahad pagi yg lepas....jam 9.30pg aku dah sibuk siap2
suruh budak2 smua tukar baju....
pastu paksa2 dia ajak gi Pavilion...haha
xde citer byk...dia pun drive ke pavi

the best thing...aku n dia n kami xpernah msk pavi...
kelakar la pulok
3 kali tersalah simpang nak msk parking pavi je pun

ok....aku tgh giler emas ni...
nnt aku citer pasal emas ye...
so konun2 nak tmabah gelang gitew...
permintaan xdilayan...
ok...tukar ke beg...
dah lama dah pun xbl beg..
so..kita jln2 cuci mata dulu.....

memula berkenan kat sling bag bonia...
serius cantiks...
limited edition...tp lepas belek punyer belek...
rasa nak beg coach la pulak..
saje je test market...
tanya2 dgn en hubby...
memula aku msk butik dia buat donno je..
entah mcmmana...dia setuju ko....
wah....
lompat bintang aku.....
budget xle beso..
yg lawa n terbekenan semaRM2k...
aku pulak rasa nak fengsan.....
jd cari yg rasa2 sedang2 dah la...
lepas telek2....berkenan dgn design ni...
mmg dah lama aku usher..
tp xpernah bl...haha
mahal ok...
ni ada org nak byrkan mau nak lepaskan peluang...

tgk handbag... catuh cinta u...
tp tgk harga.... letak balik..haha
semua display depan pintu masuk of cos new arrival dgn warna2 musim autumn

ni handbag n harga...


aku berkenan dgn warna maroon  coach swegger in pathwork ni...
besar dan ngam...tp harga dia RM3k...ok tq..letak balik
yg beg oren coach swagger in pabble lether ni pun cantik..
harga dlm budget hubby..tp comel la sgt
 xjadi...haha


dah rambang mata tgk semua ni....


yg ni pun sama mini crosby carryall in croc embrossed leater...
mmg dia pakai kulit buaya kot..
ada textur yg cantik...harga RM2.4k...
xjadi letak balik
tp aku mmg dah lama aim design crossby ni



search blk dlm katalog coach internet


so....lepas pilih2....
still dpt beg yg aku usha kat atas ni.....
cuma warna maroon xde...



layan gmabar lepas bayar dulu...
tgh tunggu diaorg stamp nama pada tag....
complimentary utk setiap belian beg...
apakah itu...??haha


muka gembira dpt hadiah beg coach thn ni.....
ala..nilai dia mcm bl pandora dulu jugak....kiki...

apakah beg itu?????

4 comments:

mama tisya said...

kita dlu pn 1st time pki beg coach..walau mhl tp tahan lama..1st time gk merasa pki beg rege ribu2..biasa ratus2 je...kasi la up gmbr habgnye..design atas skali tu dh mcm design celine..cun

Iela Fazielah said...

Haha....ok mama tisya....next n3...

AMIIZAA said...

yeah dapat hbag baru

lia ummiirfan said...

bestnya dapat handbag baruu.. weee..

Jom folo saya

Related Posts with Thumbnails