Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Magnetic board utk Fridge Magnet

Owh..hampir lupa nak story mory pasal magnetic board yg br je aku bl tgh bulan lepas...


Alkisah...salah seorang geng meroket powergold ni tetiba je post pasal dia jual magnetic board...serius aku pun br tau...

Berkenan la pulak dgn magnetic board dia sbb ada byk kaler...
Dan yg paling penting...magnetic board dia bersaiz besar tp berharga murah...
Pd aku sgt berbaloi bl...


Kalau pakai yg ikea punyer warna nyer kelabu je kan...saiz standart...

Ni dpt pilih warna apa yg kita nak dan besar mana yg kita suka sbb kwn ni buat sendiri magnetic board ni..
Kira custom made la....


So   bila dia dah war-war dlm fb...

Terus aku grab sbb dah lama sgt wishlist..


ini megnetic board yg aku beli dr Shima Muss ni...
harga RM45 je utk saiz 1kaki x 3 kaki

ada banyak jenis n banyak warna sebenarnyer...







ha..ha..korang pilih je....

owner ni Shima Muss dia dok kat putrajaya je..
kat presint 8
jadi...ms beli aritu aku COD je...
xyah pos2 bagai

balik tu terus test letak FM yg ada kat peti sejuk..

penuh ko...
masih berbaki kat peti sejuk tu...

lepas gantung di dinding..aku susun semula


saje letak ada space kat sebelah..
aku order lg kat Shima ni...tp bulan depan la pulak..
budget lari lak nnt..hihi

sape nak order FM yg cantik ni dgn harga yg berpatutan...
leh contact Shima 013-2406943 (sms or wassup)
or bukak FB Shima Muss ye... 
daa

3 comments:

Emy Omar said...

Cantik magnetic board tu.Saya sekarang guna yang beli kat IKEA tu je.Yang ini nampak lebih besar dah menarik..nak try juga la nanti

Iela Fazielah said...

Emi....sila2.... dijamin puas hati

AMIIZAA said...

ila menariknya...tq sudi share, bolehlah akak cuba jugak

Related Posts with Thumbnails