Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

terpaksa ganti hp baru....huhu

kejadian xdisangka bila tiba2 hp samsung note 2 aku jatuh terhempas atas lantai
paling malang bila yg jatuh tu screen mengadap ke bawah...
hamik ko...
retak sikit cermin
pastu terus xde kuar apa2 kat screen...
hp masih berfungsi....tp xleh view apa...
stress ok....!!!

tu lah....cuba positifkan diri..
ada la tu rezeki kot xberkat di mana2 ke..
Allah nak uji...
terpaksalah cari duit utk ganti hp yg baru....
dok pikiaq2...
aku xmau la guna cash...
time2 terdesak ni....n xmau guna credit card....say no to credit card!!!!
ha..... terima kasih pd emas2 ku yg membantu utk mendapatkan cash segera...
mmg betul la emas ini penyelamat keaadaan..
dah belajar ilmu emas kena praktik...
sayang nak kuarkan cash seketul sbb dah hujung2 thn nak simpan utk dapatkan bonus n dividen ASB...
jadi bila simpan kejap emas kat arrahnu xrugi apa pun..
sbb...duit dpt skrg..emas dpt blk nnt bila kita tebus semula...kiki...
xpahammm??? PM or wassup aku ye....


orait...
berbalik pd tajuk...
lepas pikir2..
aku perlu hp br sbb nak bisness...
tp xmau bl hp canggih sgt sbb aku bkn jenis org suka gadget canggih2 ni
janji leh wassup, bc emel, bukak telegram, sms n call...
paling penting leh snap gmabar byk2
haha

so...
ke kedai samsung di IOI city mall...
belek2 hp sana sini...
cari paling murah tp sikit canggih
so...pilih samsung J7 ni je..

welcome my new helper...

sory n happy retired to my old Note 2...
byk jasa....byk gmabar n nota dlm tu...
simpan jelah nampaknyer...


daaa


3 comments:

mama tisya said...

brp harga yg model ni?

Iela Fazielah said...

mama tisya: RM999 je...

Rizziela said...

Samalah... tp saya selalu hp x pernah berganti kalau en suami yg x gantikan.. ni pun dah retak..tp masih blh berfungsi lg

Related Posts with Thumbnails