Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Sesi claim hadiah dari papa

kisah sehari sebelum krismas...
akhirnya... masa yang ditunggu2 tiba...
tiap2 hari tanya...bila papa nak balik
bila dpt jemput papa kat erl...gembira sungguh..
esok tu...terus tuntut janji manis nak hadiah...

pilih punyer pilih...
nak transformer masing2..
aku geleng2 kepala sbb takut tgk harga...

konun dah finalla ni...
sekali...
ms round2 kat situ nak blkan kakak hadiah jugak...
n aku racunkan irfan xyah bl transformer tu..
aku yg xsamapai hati nak tgk hubby byr smapai rm200 sebijik transformer tu...
sekali...
irfan xmau bl trnasformer n nak bl hotwheel...
set mainan la jugak...
still xmurah pun...tp lg ok kot dr transformer tu..
adik pun xmau...haha

kesudahan....
inilah hadahnyer

nak tergelak pun ada lepas beli bendalah ni
balik rmh nak main rupanyer kena pasang bateri..
esoknyer ke giant bl bateri saiz D..beso ko...
sekali dah pasang.... xleh jalan ko...

dah tu..ptg tu...
pergi semula ke parkson grand utk tukar set hotwheel ni...
dapat la yg baru...
tp b4 amik siap mintak test dulu...
dah ok..br lega..


suka adik main...
tp mmg beza la bl mainan di toys r us berbanding di tempat lain
sbb bl di toys r us biasanyer yg jenis bateri ni mmg siap test dulu....
pape pun....xpe....boleh je tukar kan...




2 comments:

- dieyana - said...

mainan ni, kalau simpan elok2 tk pe, berbaloi..time kecik gini la nak bermainan, dh bsr esok mainan lain pula..hhiihi

ank2 Diana dh tk mau sgt mainan, selamat mak....ihih, lg pun diaorang ni jenis tk lekat simpan, itu yang geram tu. mujur lah cik kembar jenis tk mintak2, agaknya sbb abng2 jenis tk bermainan sgt..dia pun terikut mcm gitu jugak...

Rizziela said...

Mesti syok kan dapat hadiah mainan yg dia orang suka

Related Posts with Thumbnails