Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Kelas taekwando

Salam jumaat...
Mcm biasa...sekali sekala je jenguk2 blog ni..
Belek2 hp ada gamabr budak 2 org ni berteakwando...
Kongsilah sikit cerita...
This year mcm2 lak dpt join
Mood mama tgh baik..
Nak hntar jemput anak..haha

Ok.... syfqah nak join taekwando lama dah
Since darjah 1 lg...
Tp kami malas nak pergi hntr jemput tu
Lg pun dia sorang je...
Mcm..eemmmm....xyah la...lain kali jelah

Now... irfan pun dah sekolah sama
Boleh la join aktiviti sekolah
papa pun ckp ok je...
Pelagi... daftar jelah...
bayaran bulanan pun murah...

eceli hubby suruh hantar budak2 ni kelas berenang..
tp leceh la nak hntar jauh kat putrajaya tu
sbb taekwando ni dekat sekolah je....
aku pilih amik kelas seni pertahankan diri ni...


saje snap gmbar diorg
utk 1st day kelas ni boleh la parent tunggu
kata jurulatih dia..lepas ni xleh tunggu dah...huhu


allah...buruuk no syafiqah terkangkang..
badan beso...haha

aku n imran...

selamat belajar ye kakak n abg..

atuk n nenek serta pakcik makcik diaorg belah papa bukan main suka dgr budak2 ni msk taekwando sbb diaorg semua dari kecik msk taekwando...
atuk pesan..belajar baik2 dapatkan tali pinggang hitam ye...
ok daaa

2 comments:

- dieyana - said...

bagus masuk taekwando ni.... ada jugak aktiviti sihat utk anak2..

ank dieyana, iman, belajar sekerat jln, dpt tali pinggang kuning, berhenti, bosan katanya...sayang...hhuuhu,,minat beralih arah dah

Iela Fazielah said...

ala...sayangnyer

Related Posts with Thumbnails