Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Mood Soping masdora

Lama betul aku xtambah charm masdora
Sekali sekala kena tambah n tukar charm ni...
Asyik beli goldbar je...
Eceli kalau nak simpan emas ni leh pelbagaikan simpanan...
Xsemestinya goldbar or syiling emas..
Brg kemas pun ok...
Susut nilai jelah tinggi sikit...

This month aku bl lg seutas bracelet
Berbanding dgn bangle..
aku lebih selesa pakai bracelet...
Cuma silap la..aku bl jenis bracelet lembik ni
Patut bl yg ala pandora tu...
Kepala jenis claps berbanding cangkuk..
Susah bila kita nak bukak2..
Sbb aku jenis suka buka n susun balik beads ikut mood...
Haha..

Eceli koleksi xbyk..
Masih ada 7-8bijik
Tp yg kecik2 semua aku dah trade in
Pakai yg besor2 punyer
Baru best...cepat sikit penuhnyer...


My super duper cute charms..
Tgk mood next month n tgk budgetlak..
Kot cukup utk bl lg charm...
Now tgh tunggu charm mickey n minnie..
Dah preorder...
Xsabar nak susun..


Mmg kalau msk group mmg byk kena racun la...
Tgk charm pun cantik2...
Tp harga..huhu...
Untung bl dlm group xde upah..
Lebih murah then bl di kedai..
Tp ada yg aku bl kat kedai sbb nak trade in....

Ok tu je...daaa



3 comments:

- dieyana - said...

adus comey weih! ;-))

AMIIZAA said...

ila beli kat mana? tertariklah kak mieja tgk:)

Iela Fazielah said...

akak Amizaa leh masuk dlm group Pandora 916 Owner - Prelove New Swap & Sell di FB

Related Posts with Thumbnails