Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Tgk movie ola bola pulak

Jumaat lepas...saje cuti
Penutup utk cuti sekolah
Kesian pulak xkemana...
Kebosanan budak2
Jadi..saje bwk diaorg tgk wayang lg
Tanya dorang nak tgk kungfu panda or zootopia or olabola?
Ok...semua ckp nak tgk olabola
Orait..xde mslh
Terus order online gsc di ioi mall putrajaya


Tp kelakar sbb terlebih semangat nak kuar...
Jam 12tghari kami dah dok terpacak di ioi mall putrajaya
Movie jam 4.40pm
Bygkan bape jam dok dlm mall?

Xpela...jln2 dulu
Gi mkn kfc dulu
Gi solat n sempat urut kaki kat kedai ogawa..haha

Jam 4.15 dah terpacak kat pawagam
Budak2 seronok je



Tgk citer olabola mmg best
Aku siap nangis la touching oo
1980 aku br nak lahir oo
Tgk vespa..tgk funfair dulu2
Best....
Jln cerira yg sgt baik...



Cuma lepas 30minit pertama irfan n imran dah bosan
Diaorg jln2 n usik org depan smapai kena marah
Dah kena marah dgn acik dok kerusi depan br nak behave n tgk wayang sampai abis..
Aku gak yg malu...

Ptg tu kami kuar dari ioi lepas hmpir 7jam dok dlm tu..kena byr pun rm7 parking

Blk tu terus ke rmh nenek di sg. Besi sbb ada mkn2 n lawat atuk mus yg br operatr hernia
Jam 10.30mlm gerak dr sg. Besi terus tunggu depan putrajaya central tunggu papa don sampai dr miri
Jam 12.30 mlm kami br tiba di rmh...
Mmg 12 jam sehari suntuk kami di luar..
Penat sungguh..
Tp still seronok sbb dpt buat mcm2


No comments:

Related Posts with Thumbnails