Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

vlefrog

aku ni bg tajuk senang je
bln lepas n3 ada 9 dari 29 hari..
teruk naw2 xpernah bukak n hapdate blog
kalau aku bukak internet lebih tumpu pada fb prelove n swap pandora 916..haha
ko mampu??
menghabiskan duit beribu kat emas...
serius... kemaruk tahap dewa dewi tahap langit ke 7
aku soping abis abis-abisan charm2 yg aku suka sebelum harga melambung naik bulan ni
terus this month aku jadi baik balik
xde soping emas dah.....emas mahal...
masa bila emas makin murah kan>>>hihi
dah xsibuk tgk page pandora 916
tu yg sibuk nak update blog pulak...kiki


ok..berbalik pada tajuk...
sib baik aku n suami decided utk langgan unifi...
tu pun jenis nak tunggu kontrak astro abis 16 feb 2016 yg lepas
tutup astro n masuk unifi...
salah 1 je kena pilih kata hubby
kena jimat cermat....since dia yg byr bil kan
aku lak suka surf internet then tgk tv
so..berbaloi la amik unifi
nak skype dgn si dia yg dok jauh tu pun senang kan
ni data 1G....5hari dah abis....
stress tau tak....

then kebetulan dah masuk unifi
boleh pulak sekolah stat suruh buat keje sekolah n quiz guna VLEFROG ni
dah tiap2 mlm kena on lappy utk syfqah buat keje
tp ari ahad lepas ada mesyuarat PIBG aku xpergi
xdann ko...
nnt aku citer..
dah aku xtau camne nak guna VLEFROG ni selain nak tgk syfqah buat quiz
nampaknyer kena borak dgn cikgu syafqah la ni...huhu



anak2 sekarang dah advancekan...
mcm2...kita pun kena seiring dgn diaorg

ok nak tanya...
sapa tau pasal VLEFROG ni...
aku xpaham nak buat apa...ok bye...

4 comments:

shida rahman said...

anak saya pun ada vlefrog..saya pun bila log in tgk aje..xpaham nak buat apa..hahaha...tapi mujurlah di sekolah anak saya ni x wajib lagi buat homewrok thru vlefrog ni....

adeQ said...

Aaahhh.. frog ni.. nnt akk log in pakai id yg cikgu bg.. setiap student ade id die... then kat situ ade la forum or site yg cikgu die letakkan... kalau nk tgok.. ade notification kat ujung kanan atas... selalunye ade kat situ.. sy pon x brape mahir tp tahu jugak sikit2 sebab semua cikgu wajib tahu dan reti guna frog ni..

Iela Fazielah said...

Itulah........sekolah syfqah ni dah wajibkan

adianiez AIDA said...

nurin pun ada akaun frog ni.
semua anak2 zaman skang ada.
last night try nak masuk, tak dpt. hang!
aida pun sedang nak google pe benda frog ni.

Related Posts with Thumbnails