Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

wayang Boboiboy The Movie & komik Boboiboy

salam isnin uolls...
hmm...
sabtu ahad lepas hari yg memenatkan rasanyer...
melayan kerenah anak2 dgn aktiviti sendiri...
tp budak2 suka la sbb dapat gak tgk movie Boboiboy tu...
kalau org kata cerita dia best giler..5 or 10 bintang org bagi..
pada aku so..so.. je...
3 bintang ok kot..
mcm tgk citer kat tv biasa je....
siap tetido lg aku ..haha....

yg paling teruja dlm panggung adalah si Imran...
terjerit2 bila si boboiboy tu bertukar...
dgn dia2 pun jerit gak...
popcorn pun xdann mkn sbb sgt agum tgk wayang mata xberkelip ko..
hihi...





cuma mlm tu syfqah n irfan cakap...
mama... kakak xteringat pun cerita tadi mama..
mcm kakak xrasa apa pun...best x.. xbest pun x...
sbb biasanyer budak2 ni kalau teringat2 dia akan sebut sepanjang hari lepas tgk wayang...
bgn tido siap cerita balik...
n mcm biasa..hanya imran yg teruja..smaapi sebelum tido dok cerita boboiboy ada 5 kuasa...

smlm... gi wangsa walk..
ada kedai buku popular buat book fair...
sekali ada komik boboiboy sfera kuasa tu..
dah peluk kuat2 siap jerit nak gak buku tu...
nak xnak...kena bl jugak...
RM19.90 nett price xde diskaun....adeh...sabar jelah...
Jadi..terpaksa la beli utk budak2 ni...



2 comments:

Puteri Satu said...

alah besar dah anak2 ilah kan... masih aktif blog kan.. akak jarang2 dah sekarang... hehehe

Iela Fazielah said...

aah kak.....sayang blog ni...tempat meluah perasaan...tp dah xselalu dah...

Related Posts with Thumbnails