Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Happy 4th bday my cutie pie iman imran

CERITA LAST WEEK...
tarikh 30.03.2016 birthday imran imran
Kejap je anak mama sorang ni dah msk 4thn
Budak kuat jerit n manja ni
Kalau ang n kakak dulu umor 4rhn dah ada adik umor setahun....
Imran mungkin akan kekal as anak bongsu...
Harap manja xberterusan...



This year masih planning nak buat bday party or x...
Mcm malas...
Tp utk si kecik ni aritu hntar la jugak sebijik kek n buat goodies paling simple n hntar ke tadika...
N aku xdpt nak join pun sbb ada kelas ptg...
Cikgu ckp celebrate jam 4ptg...
Tu yg xjoin tu...
Jadi..mlm tu cikgu wassup gambar sambutan bday imran...
Suka dia...
Tema kungfu panda la konun...

suka imran dapat potong kek dgn kengkawan


seriusnyer muka


alolo....kalau ada semsa aritu mmg best..tp ada kelas...xleh join...




pada iman imran...
mama sentiasa doakan yg terbaik buat imran..
mama sayang semua anak2 






No comments:

Related Posts with Thumbnails