Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Jln2 mkn2 @ chillis

Aku ni..
Lama dah nak repeat mkn kat chillis.
Ala nak mkn skillet choc cookies tu sebenarnyer...
Bkn xleh msk sendri..sekali sekala tekak nak mkn kat kedai punyer..hihi

So..ahad lepas blk sentul
Mak la...nak mkn pulut kuning dgn rendang katanyer...teringin...
Tp dia nak msk...kalau xde org dia xmau msk....
Dia ajak semua org blk..
Aku lak....saje je pun nak singgah rmh mak...
Jenguk org tua tu jap..
Then kebetulan adik aku fadlisyah cuti...
Boleh la ajak dia mkn kat chillis klcc jap
Lg pun xleh lama
Ptg nak kejarkan hntar budak2 takwando
So....

Jam 11.30 ke klcc
Terus naik ke chillis n order mknn
Aku suh asik aku order dulu...
Leh dia order 2 maindish n dia order sandwish ko...
Dah dia order 2 main course..aku xjd nak order lain...just order mknn utk budak2 n skillet choc cookies
Eceli adik aku xpernah mkn kat chillis...
Portion mknn dia byk...
Aritu mkn pun xabis ko....

Kami.....tq sbb teman

Kakak mood xbape baik...
Ckp sakit perut la...pening la...
Tp paksa suruh senyum..dia senyum gak la

Adik layan mewarna b4 mknn sampai


Ok..kids set sampai dulu...suka dorang

Set 1 samapi...sandwish dia order

Yg ni aku suka..nama lupa

Jemput mkn

Last sekali mkn skillet cookies ni
Sedapnyer sbb coklat dia byk giler...


Masing2 xsabar nak mkn...

Alhamdulillah kenyang...
Blk tu jln2 kejap kat klcc 
Tgk aksesori gopro...
Kamera gopro aku byk adik yg pakai sbb dia kaki travel...
Then singgh sentul blk hntar adik n tapau pulut rendang mak...
Terus blk serrdang n hntar budak2 gi taekwando lak....
Abis sehari ahad jln2 last week ...
Daaa

2 comments:

- dieyana - said...

Alahai sdpnya chilis!

Iela Fazielah said...

Hmmm sedap sgt...nnt repeat bila papa diaorg blk lak..nak mkn steak lg....

Related Posts with Thumbnails