Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

lama x mencoret

aduhai...
sian blog xde coretan...
jarang2 nak mencoret
kalau blog walking tu lg la x...

hmmmm....
kehidupan sebulan 2 ni agak sibuk
laki pun lama xbalik...
jadi mmg havoc la...
mana anak...mana keje....
ada duit tp xde org tersayang pun bosan jugak....
lama pulak nak mengadap keadaan ni..
tp redho kan jelah...
time2 gawat ni xleh pilih keje kan....



ni aktiviti last 2 weeks...
akhirnya si dia blk gak...
walau pun sekejap..
terubat rindu...
bwk anak2 gi jln2...
seronok rasa...
sian kan sikecik imran la...
asal call ckp..."wan nak tido dgn papa"
alahai...anak sedih..mak lagi sedih tau...huhu

papa balik  kejap kami pun ajak la mkn kat noobleboat ni...
lepas sekali yg adik aku ajak dulu pergi mkn kat sini..
terus ketagih nak mkn....sedapnyer...
anak2 mmg kaki mkn....lebih2 lg mee sop..
masam ke..pedas ke...semua lanjan...haha


tgk...irfan...
dia sorang leh habis 4 mangkuk

selain mkn noodle dia..kena jugak mkn nasi dia....
mmg sedap la...pedas nak mam..haha

tp penutup mkn roti kaya mmg best la..hilang rasa pedas tu..




satu lg..... 
bila papa blik mmg memasing aim nak hadiah mcm2 la...
yg ni dari dulu asyik la nak transformers...
abg nak botol air starwars....
kakak lak giler nak main chess...
memacam budak2 ni
papa byr....muka xsabar ko


suka..dpt kete transformers...


koleksi cinonet budak2 ni...haha



korang2 jgn marah aku xblogwalking..
aku skrg dgn teamwork aku dah nak pindah jabatan...
dia staf kontrak je....
10thn ko..dia kontrak....
akhirnya..dpt gak jwtn tetap.
tp tulah.... kalau dpt tetap harapan mmg tipis la nak stay kat jbtn yg sama
nak xnak mmg kena pergi juga...
utk carrier path dia....
utk masa depan dia....teman baik aku curah perasaan....
aku dgn dia beza umor 13thn ko....
tp seorg pendengar yg baik....
sedih sgt.......
semoga En. Zam sentiasa berjaya dlm kehidupan...

akhir kata...
muka dah lama xselfie...



No comments:

Related Posts with Thumbnails