Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Shopping bj anak2 lak

Wah...mcm bulan soping je aku bln ni...
Eceli bkn beriaya pun nak soping..
Tp last month aku ada blkan budak2 ni sorang sehelai tshirt transformer
dah rasmi pakai pun...

Then....ari isnin aritu....
Tetiba adik lelaki aku yg keje kat h&m wassup...
H&m buat sales 50% sehari je...
All item xkisah new or old season
Tp hanya utk staf je...
Dia terus send aku gmabar bj punyer byk
Teringat last month aku ada masuk h&m usha2 tshirt

Ada bj baru batman v superman tu...
Just tgk je...mahal gak....sehelai RM59.90
tp xle beli...
Tp bila adik kata offer ni termasuk utk new arrival pun dapat offer 50%...
Bagus beli ni....harga sehelai rm59.90 leh dpt utk 2 org sekali...

Then wassup hubby...
Boleh x blanja baju bang selai dua...
Ada offer...
Lg pun budak berdua tu dah lama mintakkan bl bj batman n superman
Kata papa dia ok je...
Terus la adegan pilih memilih secara online berlaku...
Ewah....

baju yg dipilih...
irfan n imran dpt sorang 4helai
syfqah dapt 3

ni pun cantik..blouse utk syfqah
sbb syfqah badan beso amik yg ladies punyer...
tp aku rusai xmuat..aku ckp..xyah amik blouse ni..
just pilih swater je


ni swater utk ladies...
syfqah pakai sai XS..
sehelai RM59.90....dpt terus 2 helai kan....

ni gmbar tshirt adik aku send

ko tgk...segalam cm dia snap n hntar

ni pun sama,.,,
siap suruh amik kemeja


aku prefer lengan panjang ni...
tp saiz lak xde...
so xjadi amik ni...

so,,,,memasing dpt la bj sperman batman tu...
kerugian dalam RM 200..
tp dapat 11helai baju...
ok la kan

1 comment:

- dieyana - said...

waaa..bestnya sopim...lama tak sopim..sedihnya!!

Related Posts with Thumbnails