Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Ulang soping tudung ariani

Ok.... Saje nak citer...
Aritu soping tudung ariani boleh aku rasa xpuas....
Haha.. Tipu je...😜😜😝

 Sebenarnyer aritu lepas beli kain kat jakel..
Aku bl yg bercorak tu.. Aku nak la bl tudung yg matching...
N skrg ada keluar tudung baru jebis plain..
Nama dia.. Instant erina.... Serius aku jatuh hati


Ok.... Nak jadi citer... 
Lepas bl kain tu aku msk blk kat ariani sblah jakel... 
Wajib tanya pasal tudug free tu... 
Tp dah abis... 
Sbb tudung free boleh dpt dgn pembelian rm100 keatas... 
So... Xjd la bl kat ariani shah alam tu.. 

So esoknyer... Ahad... Pepagi aku siap2 n rasmi tudung br bl smlm... 
Stat kete n pecut ke ariani bangi... 
Biasala... Bwk syfqah.. 
Dia perunding imej aku.. Haha
 Sedap betul tudug ni... 
Senang bentuk pun ye... 

Ok samapi ariani.. Aku target terus tudung instant ni... 
N free gift ada 3 warna.. Boleh la. 
Nnt nak byr br pilih warna tudung free tu.. 
So.. Mencuba la tudung nyer

Kakak tlgsnap gmabr mama.. Haha


Agak2 pyas hsti... Aku amik 2 helai.. 
Tgh offer utk instant erina ni rm140 utk 2pcs

N dpt tudung free instant elvira.. Aku pilihkaler pink tu


Puas hatila... 

So.. Abis kisah soping bj nak raya nnt.. 
Kain pun dah hntr tempah... 
Bj riau je as usual.. Aku xpandai nak pakai bj byk gaya.... πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜„

Sape yg nak soping tudung ariani...   
Tunggu offer la... Murah... 
Xoffer rugi la bl... Mahal kot... 
Time offer br best bl... Daaa



No comments:

Related Posts with Thumbnails