Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

projek biskut raya 2016

salam hari jumaat semua

seronok tgk fb memasing dah stat buat projek biskut raya ye..
happening..tgk fb mummy ayu lagi la meriah 
siap cuti...

so..this year mcm nak meneruskan tradisi sejak 2-3 thn ni bakar kuih raya
best la pulak....
thn lepas la byk kuih aku berjaya buat
so this year nak teruskan 
cuti nuzul quran rabu aritu aku gi soping brg nak msk biskut raya kat bagus bakery
xsemua ada...
selebihnyer ke Giant la bl cornflakes, madu, gula n tepung2 yg lain...



so....berkesempatan buat 2 kuih raya 
buat cornflakes madu dan red pearl cookies je
tu pun semangat buat n concentrate ajar syafiqah buat
xde la snap gmabr
masa buat red pearl choclate cookies tu lg la..
aku buat berdua dgn syafiqah xkecoh2 pun
lebih2 lagi xleh bgtau imran
itu budak hantu coklat n cookies ooo
ms buat cookies tu biar je dia layan youtube dlm h/p aku
tu yg xdpt snap gmabr

sampai dah nak habis masak baru imran perasan....
tu pun dia siap jerit....
"sedapnyer bauuuuu....macam ada coklat laaaa..."
haha.... lepas tu dia dtg..abis kat 10 keping dia mkn sorang..




part paling happening masa buat conflakes madu...
mmg buat ramai2 la...
imran tlg bukak kan cawan kertas tu
irfan n syafqah tlg aku sudukan cornflkes dlm cawan tu...
byk weh!!! stengah kilo punyer conflakes...
tp dapat byk.... puas la...





insyaallah...esok sambung buat biskut sugi arab n almond landon lak....
till next e3...daaa

2 comments:

adeQ said...

bagi alamat kak.. nk g beraya.. hahaha.. seronoknye boleh buat biskut ngan anak2... saya ni berdua ngan suami mmg mood berbiskut ke laut kak...

Iela Fazielah said...

adeQ...nnt nak dtg beraya bg tau je..pm kat wassup 0126098480 ye.. akak alu2 kan...hihi

Related Posts with Thumbnails