Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Jatuh cinta dgn haruman japanese cherry blossom

Selamat mlm..
Lama xbersiaran
Dok belek hp...bukak internet
Then tetiba terbaca kisah2 dlm blog since thn 2010...
Kenangan mengusik jiwa di saat anak2 kecil
Bc progress irfan n syfqah ms kecik2 dulu

Ok.... ni nak citer pasal jatuh cinta pandang pertama...
Serius...aku jatuh cinta pada haruman baru dari the bodyshop ni...
Nama dia Japanese cherry blossom EDT

aku just baca iklan sebenarnyer...
Tetiba melintas lalu dlm wall fb...
Aku rasa mesti wangi
N aku teringatkan haruman fav aku dulu...nama dia morocon rose by the bodyshop jugak...

Morocon rose ni mmg fav aku...
Tp dah lama xkeluar dah...
Dah stop production

Bila hati tiba2 teringin tu...
Dan dan tu jugak aku wassup hubby siap bg gmbar kata nak minyak wangi cherry blossom ni
Main sebut je...sedangkan x pernah bau lg pun
Hubby kat miri mcm layan xlayan je...
Ms tu dah hujung2 ramadhan aritu b4 dia blk...
Bila dia mcm xlayan..aku pun xpela...
Pendam kan aje perasaann..huhu
Konun2 request hadiah sempena anniversary bln 5 yg lepas...

Then lg 2hari hubby nak blk ke kl ms bln posa tu tetiba dia wasuup aku pasal perfume bodyshop ni..
Dia kata dia cari kat bodyshop miri tp xde jual...
Then aku ckp mana aku tau sbb aku tgk iklan dlm internet
Kalau xde xpela...

Sampai la hari dia blk kat kl ms 3hb julai tu
Touch down klia...suruh aku jemput dia blk dr putrajaya central...
Then smapai rmh..dia letak bag...
Then terus dia kuar blk sorang
Rupa2nyer dia gi amik spek oakley yg dia tempah kat midwalley n gi bl perfume bodyshop cheery blossom yg aku nak tu

Serius...terkejut..ingatkan dia xmau bl
Laki aku ni xpandai nak romantik
Tp nak surprise pun xkena gaya...
Lepas dia beli then br dia msg tanya betul ke percume yg aku nak tu

Aduhai...risau lak bau xbest...
Sbb xpernah test bau...
Tp dia dah bl diam2...aku amik jelah
Ckp lebih2 kang dia terasa lak
Konun niat nak surprise bini...haha

Tq hubby sbb belanja minyak wangi sebotol
Ptg tu...
Xmenyempat aku ke aeon ekuin ni singgah ke bodyshop utk gi bau perfume ni
Serius sedap ko
Lembut je bau dia...
Kuat lg bau morocon rose
Yg hubby bl aku x bukak lg sbb kalau xbest aku plan leh gi tukar...
Tp mmg smooth n menenangkan jiwa bau dia
Tq again hubby...
Xsesia request dpt lak
Kira hadiah anniversary wedding ke 11thn
Saya sayang awk....
Aku dpt perfume fav aku dr bodyshop mmg hapi giler dah...

Then esok tu dia pulak bl parfume baru lg utk diri sendiri...
Skrg mamat ni jadi pengumpul perfume...
Kali ni dia bl polo red lak

So cantik la..1 utk dia..1 utk aku...
Itulah kisahnyer...
Pd yg suka haruman lembut
Leh dptkan parfume baru dari the bodyshop dgn harga rn129 xsalah...daaa

1 comment:

adianiez AIDA said...

Dulu aida & asben tegar perfume bodyshop.
Now dexandra ajer :-)
Cut bajet ha ha ha

Related Posts with Thumbnails