Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

makan-makan sempena birthday @ TGI Friday

tq my lovey dovey husband
smlm pada tarikh bday tu jugak terus belanja makan dinner
bergegas balik keje jemput syafiqah n irfan balik taska..
mandi n solat....then terus pecut ke Alamanda
as i wish this year nak mkn kat TGI Friday lak...
aku suka mkan steak setiap kali sambut bday
nak msk sendiri boleh je...
tp nak feel tu...haha
thn lepas mkn kat tony roma's IOI City Mall Putrajaya

dgn kakak syafiqah
sementara tunggu order smapi...
kita wefie sampai lebam..haha

dgn en somi...
imran tu geram je tgk....
boleh dia tutup mata



amboi adik

tanya kakak n adik...sayang mama x???
sayangggggg katanyer.....
kena cium mama n wish happy bday kat mama




tp abg irfan mood xbaik...
xmau cium mama...xpe..mama cium dia...hahaha



dgn adik imran....
puas pujuk br nak bergamabr cantik2

menu bday girl yg atas tu... ribeye steak



menu papa newyork strips

gamabr ramai2..kakak xmuat masuk camera..
pakai hp je pung....haha


last...dessert wajib order...
masa dok sini smlm kat 4 family buat bday wishes dgn staf TGI...
dah dok terjerit2 n nyanyi2..
hubby kata xyah nak buat gitew..bingit weh..
aku pun xmau..segan weh!!!!

kasi anak2 mkn dulu....

then baru sesi suap2...

part ni la aku rasa marah no..
ko tgk laki aku siap tongkat dagu
nyampah betul....
aku pun xperasan...
imran mmg tiap2 tahun gamabr menyelit tu wajib ada
dgn papa xleh berpisah!!!

tq papa suap n belanja....
sayang awk ketat2...
daaa





4 comments:

mama tisya said...

lama xmkn TGIF...part gmbr suap eskrem tu en suami ngantuk ke smp bertongkat dagu hehe...anyway happy birthday ilah

Mama Darwiish said...

Happy birthday, x pernah lagi makan2 di TGIF, macam menarik juga menunya

- dieyana - said...

tak pernah mkn sini, menu dia nmpk sedap2...

Iela Fazielah said...

dieyana n mama darwiah...menu mmg sedap...harga pun sedap.huhu...

Related Posts with Thumbnails