Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Syafiqah pemain bola tampar sekolah

Off topik pasal langkawi jap...
Just nak share pasal anak dara sorang ni...
Alhamdulillab..berbangga dgn kakak syafiqah yg dah stat aktif dgn aktiviti sekolah...
Xde la pendiam sgt mcm sebelum ni
Sekurang2nya adalah sikit kelebihan yg syafiqah ada boleh gunakan utk aktiviti...
Sbb selalu pesan kat kakak...
If ada apa2 program sekolah...selalulah volunteer diri utk join...
Jgn jadi katak bawah tempurung je...



Jadi sblm cuti lepas syfqah ada ckp dia join team bola tampar..
Ms exam upsr aritulah...
Sibuk dia suruh hntr dia gi training pg2 kat sekolah...
Even ms cuti sekolah pun sama...
Rupanya 1st time sekolah tubuhkan team volleyball utk game mssd under 10 years


And smlm tounament dia berlansung di dewan sekolah sjkc serdang baru 1..
Alhamdulillah team lelaki berjaya hingga ke separuh akhir dan mendapat tempat ketiga...
Team perempuan hanya main diperigkat kumpulan je...
Xpela..walaupun team girl tewas..
Tp kami tetap bangga syafiqah n team dah buat yg terbaik...
Insyaallah syafiqah akan kekal dlm team volleyball sekolah n lepas ni kena rajin berlatih utk tournament next year game under 12 nnt pulak....gud job kakak!




No comments:

Related Posts with Thumbnails