Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

nak beli jam baru...

salam jumaat semua...
apa khabar...
aku..alhamdulillah..sihat
tp harini saje cuti...
aku rasa dah berminggu2 ni mcm keje xabis2
last week sepanjang minggu keje sbb kursus t.o.t kat ipk dr jumaat ke ahad...
kena pulak dr pg ke mlm
pastu isnin dah keje semula...
xde la rasa penat...
tp rasa mcm nak rest...
esok sabtu ada kelas bsmm....
pg ke ptg... wah... mmg perlu rehat

tp rest2 aku pun mcm xrest
byk benda nak kena buat ok
ni esok siap amik order tempahan laksa lagi
opismate kawinkan anak...
hari nikah esok dia nak hidang laksa
mcm xsampai hati...
buat la utk 100 org mkn
aku mmg xdpt dtg nikah esok..sbb ada kelas
betul2 dtg pg utk hntr laksa je nnt

oh ye.... tajuk beli jam
aku merepek pasal cuti n laksa
haha 😅😅

ok...aku tetiba rasa nak bl jam baru...
koleksi ciput buat aku rasa mcm nak tmbah lg koleksi jam
dah berniaga jual laksa tu dpt untug sikit buat top up bl jam best jgak
duit lhdn pun dpt dpt ko...
last week aku buat e-filing...
smlm dah bank in duit lebihan tax...haha
ngam2 cukup buat bl jam ni...
ok planning je...beli lom tentu...

ok jam apa nak bl?
aku usha g-lide series...
cantik2 gak...
yg running series pun cantik...
hmmm tgh tgk nak pilih mana..

ni g-lide series...
cantikkan? yg kaler pink cantik..
yg kalerbiru turqoise ni pun lawa kan...

yg ni bga 230 series..
pun cantik...

utk running lebih menyerlah
bab function xde pun ...biasaje



ok...just cuci mata
mcm aku mention b4...
belum tentu beli
ada rezeki lebih nak la lekat jam sebiji..

No comments:

Related Posts with Thumbnails