Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

projek beli baju raya di jakel mall

bismillah...
assalammualaikum...
selamat hari rabu bersamaan 1 rejab
kejap je ms berjalankan...
lg 2 bln nak ke ramadhan...
pejam celik je...
insyalah.. moga kita sempat bertemu dgn ramadhan thn baru ni...

bila citer pasal tamadhan n raya
opcos nak kena beli kain n tempah baju raya kan
korang dah ready ke??
bagus dah ready...
aku pun rasa lega sbb dah settle bl bj raya kat jakel mall last 2 weeks...

beriya2 aku singgah jakel mall kl b4 gi kursus
part paling best valet parking la
sbb memula risau aku nak parkir mana kete nnt...
pastu kena jln jauh...
sekali akak opis ckp xyah pening2..
jakel ada valet parking
murah pun murah
yg penting xyah jln jauh...




aku bl kain aritu mmg aim kain puci je
malas nak pikir2






jln sorang2..ko bayang...nak mintk pendpt pun xde sape nak tanya...
last2 aku hnt gmbr byk2 kat hubby suruh dia pilih....
cantik2 design...
aku bl 5 pasang kain..
3 utk aku, 1 utk syafiqah dan 1 utk mak
tp sebenarnya x cukup...
biasanaya aku belikan utk syafiqah 2 pasang...
so...last week ulang sekali lg ke jakel mall kl...
kali ni hubby tlg drive...
aku tambah 2 pasang kain kosong...1 utk syafiqah n 1 utk aku
balik kenduri kawin ko terus terjah jakel
xlupa bl 2 helai tudung ariani
settle baju raya utk dihantar tempah....😊😊😊


No comments:

Related Posts with Thumbnails