Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

selalamt hari lahir my little angle ~Adriana Syafiqah~

bismillah

utk anakkanda Adriana Syafiqah tersayang
dalam xsedar dah menjangkau umor 11 tahun
sannah helwah utk kakak tersayang

semalam 08.03.2017
genap unor syafiqah 11 tahun
tahun ni mmg xplan nak bg goodies kat sekolah
tapi plan aku nak buat bday party
insyaalah ms bln 4 nnt ms bday irfan
kalau x masa bday Imran hujung bln 3
nak buat kat rmh je jemput jiran2
insyaallah....

tp smlm jemput syafiqah balik sekolah terus ke Sicret Recipe kat Giant ni utk blkan kek utk dia
aku xpernah xbelikan kek utk semua anak2
jadi...suruh dia pilih kek apa yg dia nak
harus oreocheese
rasa mcm nak msk sendiri..
tp malas....haha

mlm tu lepas dinner..
ajak kakak n adik2 tiup lilin/..
suka je dia




suka je kakak....
rambut pun dah pendek skrg..
aritu potong kaw2 pendek...
haha...

mama sayang kakak...
semoga sentiasa diberi kesihatan yg baik, jadi kakak yg penyayang dan pelindung utk adik2,
sentiasa cergas, berjaya dalam semua yg kakak impikan
dan berjaya dunia dan akhirat

teringat kata ustaz..yg penting redho kita ibu dan bapa sentiasa mengiringi perjalanan anak2..
insyaallah..semua yg anak2 buat diberkati Allah...
amin


6 comments:

adeQ said...

happy birthday kak fiqah... muka da mcm akak daaa.. maniss jeee kakak...

- dieyana - said...

hepi besday kakak... muka ayu, berambut pendek, ada kelas! ;-))

Iela Fazielah said...

adeQ: tq.... harus muka sama... anak mak ni....:D

Iela Fazielah said...

-dieyana-: kata org rambut pendek nampak dia lagi ayu dr rambut panjang... ni pun kes rambut rosak... kucantas terus semua rambut dia tu...haha

mama tisya said...

happy belated birthday syafiqah..dh 11 thn...nmpk nk sama tgi ngan mamanya

Iela Fazielah said...

tq amy....mmg nak sama tinggi pun...

Related Posts with Thumbnails