Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Selamat ulangtahun ke 5 Muhammad Iman imran

bismilllah...
alhamdulillah...
semalam 30hb Mac 2017..genap lah umur Imran 5 tahun..
kejap je masa berlalu....
sedar xsedar dah makin besar imran
since bln lepas pun dah stat suruh imran tido di bilik abg...
xboleh tido dgn mama papa lg
datu segi perwatakan dan pertuturan...
imran nampak sgt dewasa berbanding umor...
bercakap pun bukan main petah...
jangan janji apa2 dgn dia...
dia akan sebut dan pandai menuntut ok...😁😁

this year aku mmg xplan nak. buat bday party bagai
xde hati..serius...
tp aku still belikan kek n aak potong kek kat rumah ramai2 dgn kakak syafiqah n abg..
imran suka je.. n request nak potong kek dgn kwn2 kat taska
tp kesian lak kakak n abg nak rasa kek
jadi potong kat rmh n merasa la sorang sepotong
then baki kek yg byk bwk gi taska utk bg kawan imran mkn sama2
jgn x tau imran siap cerita n offer kwn dia kek... 😅

sikit aktviti potong kek smlm..



bukan main suka adik imran...
xsabar nak potong kek  tiup kek



leoas potong terus jilat ko...adeh...

harapan aku smoga imran menjadi anak yg soleh, yang menyenangkan, yang dikasihi dan disayangi semua org, yang bijak dan pandai serta berjaya dalam apa yg dihajati dan ceburi didunia dan akhirat..amin



No comments:

Related Posts with Thumbnails