Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

autogate rosak

salam 12 Ramadhan...
citer pasal autogate rosak sebelah
eceli dah sebulan lebih dah masalah ni
tetiba je tekan2 xnak bukak lak pintu sebelah ni
yg rosak arm sebelah kiri
sbb belah kiri ni paling kerap bukak n tutup
aku ada call pihak Rienzo utk tanya harga nak repair
eceli model autogate aku dah ketinggalan zaman dah...
thn 2011 kot aku pasang dulu
skrg dah 2017
nak cari spare part pun xde
kata staff rienzo...nak tukar 1 to 1 boleh as usual tp dia bg recond punyer lah
cost tukar 1 to 1 recond Rm500. kos servis Rm80
so..kalau tukar 1 to 1 ni Rm580...

staff rienzo ada proposed suruh tukar baru je...
at least 3 thn pertama tenang sikit...
xde mslah rosak...
maintence pun free..
ni koatation baru...





ada 3 pakej utk yg bru ni








still pikir lagi nak tukar ke x...
sbb dah berabis kat rmh...
nnt la lepas2 raya kot ada rezeki lebih kan
kena tukar gak sbb xlarat bukak n tutup secara manual...

korang kalau ada plan nak pakai or tukar autogate..boleh gunakan quatation rienzo ni
servis mmg tip top n product mmg terbaik
mcm aku silap sbb aku xjaga maintenance
sepatutnya sethn sekali aku panggil suruh selenggara...
hubby dah pesan
.tp aku buat dek je...
dah rosak br nak pening...haha

ok.. da

No comments:

Related Posts with Thumbnails