Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Loket nama Fazilah

bismillah...
hi semua...saje nak abadikan antara wishlist aku yg dah setahun aku idamkan
last year aku tempahkan untuk syafiqah loket nama dia...
ada sorang anak pompuan kan..
kali ni aku tempah utk diri sendiri lak
trade in seutas gelang yg aku xnak..
asyik putus je gelang tu...
last2 hantar ke tukang untuk jual n buat modal tempah rantai loket ukir nama sendiri
lama giler aku tunggu since bln 2 aku hntr..
tp hasil dia superb...
xde masalah la...
xrushing pun....hihi

ni memula nak tempah.,,
aku request rantai jenis biji sawi ada crome
bentuk ada kerawang
akhirnya siap.....
eceli aku request bawah 10g je..
tp tukang dah buat nama je smapai 7g ++
katanya sbb nama panjang..tp dia buat pun lebar betul
campur rantai... tu yg jadi 14g ++
pada aku puas hati la

dulu selalu tgk org pakai rantai ukir nama...
akhirnya dpt jugak utk diri sendiri


dah ada set cincin dan loket nama
daaa 
mood nak beraya : = happy ok!!!



2 comments:

Shida said...

hmm.....nama saya pun Fazilah

- dieyana - said...

cantik!

Related Posts with Thumbnails