Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

my new Baby G watch : Steptrecker

bismillah...
saje nak kongsi keghairahan dpt beli jam baru
baru je plan nak beli kat jepun nnt...
tp jumaat lepas ms jln2 kat Midvalley nak gi tgk movie Blackpanter termasuk kat 1 kedai jam Star Ted ni...
murah betul jam casio dia jual
the best part..siap offer 15% less for non member n 20% for members
xpernah aku jumpa kedai bagi less murah giler mcm ni sampai 20%
kalau beli kat G-factory pun less dlm 10% je
kedai lain biasa bg less 5% je
kalau G Factory offer murah 30% hanya utk jam model lama..huhu

eceli harga yg ditawarkan mmg murah sgt
harga jam model Baby G steptrecker di G Factory RM629 sebijik...
kalau beli online pun diaorg bagi RM480 sebijik
tp kat Star Ted dia bg RM579 je
dgn offer 20% less jam ni hanya berharga RM467.20 je...
serius mmg murah...
kat online pun offer RM480..
eceli aku x sign up members pun tp budak SA ni bg aku less 20% ni
disebabkan offer hanya sepanjang bln 2 je...
apa lg... terus beli la...kang offer abis xdone nak beli..haha


jam2 di Star Ted...

ni harga jam di G -Factory 

lepas pilih2 n belek2..
aku decided amik warna hijau striking ni
pink lawa tp dah ada...
hitam pun lawa tp aku plan nak beli jam hitam yg lain...
so amik la kaler hijau striking  tu

muka hepi baru lepas soping



7
my new watch
BGA 110 Steptrecker

model ni function dia mmg leh count pergerakan melalui hayunan tangan ketika kaki melangkah
ada stop watch  dan kita boleh view data jumlah step kita utk 7 hari yg lepas 
selain otu, jam ini boleh remindkan kita utk suruh bergerak or jln jika kita x bergerak utk certians yg kita set sendiri...

tp xde function jam ikut neń£ara

keseluruham ok kecuali part buckle pd tali jam ni aku kureng minat sbb dia pakai plastik n xde cop baby g or casio pun
frust kat situ

buckle plastik


but still cun! 


this is my total collection jam yg ada
insyallah...kita tgk kat jepun nnt ada xyg menarik hari utk beli...
still mencari jam biru ni
ok
....daa






No comments:

Related Posts with Thumbnails