Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Lama x beli seluar Levi baru

bismillah....
saje nak story mory...
kat 3 thn xganti seluar jeans baru...
since thn lepas dah raNcang nak gnati
tp xterbeli....
sekali haritu basuh seluar...
ms nak iron n gantung baru aku perasan jahitan seluar bawah peha dah tetas ko....
adehhh mmg masa utk ditukar la tu...
sedang elok lah aku mmg tgh plan nak bodek en laki aku....
sbb dia pun tgh plan nak beli seluar jeans baru....
org diet kan.... kat 8 inci dia dpt buang
dulu pakai jeans saiz 42...
dia ada hntr oter tp kata tailor seluar jeans boleh kecilkan x lebih 4 inci dari saiz asal...
last2 kena la bl seluar baru...
last month dia dah beli dah selai Levi's baru tapi saiz 36...
aku dah pesan beli je terus saiz 34 sbb dia masih lg dlm fasa diet
alih8 skrg turun lg saiz...
so dpt la aku bodek dia blkan sehelai sbb dia kena bl lgi selai seluar

kebetulan kat butik Levi's skrg tgh offer...
every 2 pcs item u get 15% less or buy 3 pcs get 20% off

cantik sgt la tu
last 3 month offer aku nampak dah jeans bootcut fav aku pakai warna hitam
delay punyer pasal..xde dah warna tu...
biasala levi's off season tu dia hntr ke outlet
so..yg tinggal warna biru ni je....
ni lepas test...
aku masih kekal pakai seluar saiz 29 je


lepas tu mintak potong la mcm biasa...
seluar yg ni mcm pelik la pulak...sbb potong dlm 2 inci je... 
standart panjang kaki 39 inci


akhirnya ...selai seluar aku...selai seluar hubby


tq my love....

tu pun xcukup lg.... aku dpt gak la pow jugak la 2 helai tudung airani ms sale members aritu


tuan tanah kedaung bergaya dgn tudung baru.... 
neway...tq my hubby.... 

2 comments:

- dieyana - said...

wah..syok aihhh.. hiihih..

Alhamdulillah..dpt suar, tudung...lompat bintang ;-))

Iela Fazielah said...

haha.... mmg lompat bintang la😊😊😊😁😁

Related Posts with Thumbnails