Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kami di majalah Pa&Ma okt. 2013

salam uollssss....

just nak kongsi certtia sikit....alhamdulillah....
 dalam kerisauan anak tetiba kena tahan wad pasal jangkitan kuman hari khamis lepas
dpt pulak berita gembira bila gmbar bday party yg aku anjurkan bln 3 lepas dah selamat tersiar dlm majalah Pa&Ma isu Oktober 2013 ni....

 mmg xsangka bila tetiba ada wartawan Pa&ma call nak tanya pasal bday party ni
rupanyer nak ajak kongsi cerita n pengalaman manage bday party...
sbb mostly bday aritu aku manage sendiri semua nyer dr A-Z

dlm ms yg sama, aku ajak mummy ayu n nett skali kongsi cerita diaorg...so...
 inilah kami di majalah pa&ma bln okt. 2013 ni....korang2...sudi2 lah bl ye...daaa
 jom layan gmbar..,

 ni certia pasal aku.... karang panjang lebar.. ayat dia byk kena potong...haha




ni page nett dan mummy_ayu..



ayu ms bday Ian thn lepas dengan tema Chef


n nett ms bday Imran & Irfanthn lepas dgn tema construction

8 comments:

Farah Izza Shafik said...

aww u look great ilah dalam magazine tuh.. cam celebrity giteww...

Iela Fazielah said...

haha..tq farah...ai comot ok...hihi

Nad MamaZN said...

Tumpang hepi ngan kakak2 sekalian :)))

Iela Fazielah said...

tq nad... first time le katakan....huhu

Nafisa81 said...

daH BELI..LOM SEMPAT BACA LAGI

mamaqari said...

ni nak kena beli majalah pa&ma ni..

mummy_ayu said...

:-)

syawalsimpsons said...

tu la tgk last week, ada muka akak

Related Posts with Thumbnails