Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Makan2 dgn Ucu Ali di TR The Garden

ok kisah mkn2 lg...
eceli aku bkn plan nak gi mkn pun dgn adik bongsu aku ni
anak2 panggil adik aku Ucu Ali...
kisahnya Sabtu 3 November lepas..
aku nak balik rmh mak kat sentul...
biasanya mmg aku suka msg akak aku n adik aku tanya sapa yg ada kat rmh mak
kalau kumpul ramai2 lg best
so akak aku reply kata semua ada..ok la
then adik aku lak call bgtau dia br balik dari Krabi
kebetulan aku on d way nak ke KL tu adik dah dlm ERL nak samapi di KL Central
apa lg.. jempt dia n dia ajak gi mkn dulu....
Fadlisyah kalau jumpa aku n anak2 buah dia mmg dia suka blnja mkn
so kami ke Teh Garden
sbb tu yg paling dekat dgn KL Central

lepas round2
Ali ajak mkn Tony Roma..katanya dia xpernah mkn kat sini
aku xkisah..on je....
budak2 suka jelah sbb diaorg dah biasa mkn....
so..apa lg... jom soru...

sementara mknn sampai...
ucu layan anak2 buat mewarna dulu


kakak pun sama

then jom selfie


kami ber4


with ucu...imran mmg sangat manja dgn ucu ali dia

ok mknn sampai...
kami amik starter fried mushroom...
serius mmg sedap...1st time mkn ms bday aku bln 9 aritu..hubby belanja..


then aku order Srimp scampi pasta...

ali order ribeye steak...

budak2 dpt free meal...suka la dia
oh ye..aku ada dpt free voucher romarita drink
so aku order la mango romarita ni
boleh la...sedap, n manis....xmasam pun


kakak pun mkn kids cheese burger


alhamdulillah..kenyang mlm tu..tq fadlisyah belanja akak n anak2

then blik sentul n lepak jap dgn mak abah, along, manja n siti...
dlm jam 10,30 mlm aku gerak blk
xleh nak tido rmh mak sbb hubby ada kat rmh...
dia xikut sbb dia xlarat
kena blk utk teman hubby
dia br habis kimo badan dia letih lg..
aku rusia tinggal dia lama2... kejap2 aku call...
so abisla cerita mkn2 kami bln ni...
nnt ada ms kita gi mn2 lg ye.....


No comments:

Related Posts with Thumbnails