Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

bazar Persatuan BSMM - Minggu Perkasa Putra 2017

Salam semua...
selang seminggu kita bersiaran ye...
ni aktiviti masa Bazar persatuan BSMM semasa minggu Perkasa Putra pada 9 September 2017 bertempat di Bukit Expo UPM..
dah 2 tahun UPm buat bazar persatuan di Bukit expo..sebelum ni buat kat padang kawad je..
thn lepas kami BSMM x join Bazar Persatuan sbb keahlian persatuan kena gantung....
kes x buat AGM...
insyaallah lepas ni BSMM akan aktif semula

jadi pada tahun ni, pelajar BSMM Sesi 2016/2017 pula yg ambil alih bazar persatuan
alhamdulillah...mereka bekerjasama dan bertugas dgn baik...

semasa bazar persatuan...
najihah sebagai SU kehormat, Hajar - Bendhari kehormat, Fatin dan Sharmini


kami prepare barang sehair sebelum bazar..kebangakan barang dan poster dah sediaada since tahun 2014 dulu...
just buat yg baru dan update gamabr je
bazar bermula jam 9 pg
seronok tgk ramai pelajar baru yg berminat utk join bsmm

kami dihadapan booth kami...
aku pun pakai uniform penuh sbb tempah pasal AGM BSMM di cawangan aritu
tp nametag lak tertinggal
aku bersama OCVAD BSMM C UPM Sesi 2017-2019 Pang Wei Ken

buat pameran mengenai barangan di dalam peti 1st aid

sharmini menerangkan mengenai BSMM C UPM

fatin pun sama... au puji student fatin ni sbb dia amik medic tp masih dan suka dgn aktiviti BSMM..
kalau apa2 aktiviti dialah org pertama dtg n volunteer


amboi... comel anak buah saya ni

elok2 ms tgh2 pameran.ada sorang budak terseliuh..
kita tlg urut sikit n balut kaki dia..sian budak ni jln terhincut2

aku yg suka bergamabr

sebelah kami booth kelana siswa... 




sempat la budak2 ni buat i love BSMM.... 

aktiviti tamat dalam jam 12.30tghari...
alhamdulillah..hampir 35 pelajar yg berminat mendaftar sebagai ahli BSMM


No comments:

Related Posts with Thumbnails