Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

hari sukan sekolah

hi..
kisah hari sukan taska sinar bistari ceria last week
kami team kuning bg semangt kat imran nak join sukan
sib baik ada baju bengkel thn 2011 dulu kaler kuning

tahun ni buat kat padang kawasan taman perumahan....
pihak taska lak kedekut buat khemah utk ibu bapa sebijik je...
aktiviti stat jam 8.30 pag abis kat kul 1 tghari ok
mmg masing2 abis gelap terbakor...
aku la lg teruk....sun burn...haha
aktiviti dimulakan dgn perarakan barisan ikut rumah sukan
rmh imran kuning tema pikachu...
imran mmg bab pakai topeng mmg xla dia..
abis dicabutnya

beratur pun xleh dok diam
lepas aktiviti barisan..ucapan pengasas taska xsamapi 3 minit..ringkas je...
then aktiviti sukan dimulakan
ni imran kat khemah dia
mama bergamabr dulu dgn imran..team kunig katanya



ms ni kaka gi tuisyen utk UPKK...so kami ber 4 je tgk adik

wtih papa

loambat jugak team imran umor 5 thn nak main
sbb SBC ada kelas playgroup bawah taska NAHRIM umor 3 & 4 thn.
then taska SBC pinggiran putra lak umor 3& 4 thn
group imran kumpulan tadika je ada 8 acara utk 5 years old
imran kumpulan ke 2 bg acara 5 thn
ada 2 games imran main

game pertama lari dalam kotak dulu then ambil duit then acukan pd bekas makanan ikut harga
nama game ni Money, money, monyey
team imran dpt 1st place

2nd game lari mcm rabbit kemudian mereka kena susun suku kata ikut gamabr yg diletakkan
utk 2nd game team imran dpt no 2
ok la

lepas abis game aku dok borak dgn parents lain
sekali imran dtg nangis2
rupnaya dia cari aku...haha

pujuk imran belikan dia air 
kaka dah balik kelas tuiysen masa ni...

semua acara habis dlam jam 12.15 tghari
kami dah keletihan tunggu utk acara peyampaian hadiah je

semangt je imran ambil hadiah...


sebelum balik..kami sekeluarga dgn hadiah imran...




2 comments:

adeQ said...

kak ilaaa.. lain sangaaattt gambar husband akak.. sy duk bace blog akak dr mula mmg nampakkkk sangaaaatt bezanye..

Iela Fazielah said...

adeQ....mmg la... dah jejak 40kg dah dia buang lemak dia...hihi

Related Posts with Thumbnails