Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Si bag chanel idaman kalbu

Owh..lama giler aku ngidam beg ni
Sehingga ke bln 9 ni..
Dah genab setahun aku bermasdora...
Lama gak berdiam diri awal2 kecimpung dulu
Nak beli xde duit...
eh kejap..korang jgn ingat aku bak beli beg channel yg sandang kat bahu tu tau...
nehi nehi n nehi....haha
ni beg lain....

ini beg chanel idaman mak datin je..rm16k ko....haha

ok beg chanel idaman kalbu aku ni adalah charm masdora 916

Mmg lama dah aku usha..
Since last year
Nak bl terasa mahal sbb dia berat giler..
beberapa kali aku gi habib jewel..berat dia kat 3-4g...uih mahal giler..
Sama mcm camera...tu pun masih dlm wishlist aku
Camera lg lah...cecah berat ke 4g sebijik


Tp alhamdulillah...lepas celik emas ni
Xkedekut dah nak bl sikit2
bak kata kak suzey...kira force saving
Mcm aku yg suka dgn brg kemas
Aku lebih prefer bl brg kemas than bargold
Kalau bl pun just coin 0.5g je
cash saving mmg wajib ada..
ni extra saving bila ada job mengajar ke... duit ni aku convert ke brg kemas..

Kebetulan last week ada sorang ahli group nak let go beg chanel dia...
Lama gak aku ushar..nak bl mcm sayang nak kuar duit
Tp nak msk 3 minggu beg dia masih xlaku2
Aku pm seller n mintak diskaun harga prelove
N beg ni pun xberat dgt dlm 2.58g...
Akhirnya dpt gak beg ni

Feel lain mcm bila pakai set ada handbag ni


 
Sbb beg ni gemoks...i loike!!! Hihi
utk 2-3 bulan smapai hujung thn i maybe stop beli charms kot..
nak tumpukan pada bangle lak
sbb aku dah lana usha bangle paku cartier...
insyaalah... bln 12 ni dpt la kot.... hihi

my simple dimple collection...
n aku juga wujudkan set essnce ala2 pandora ori...
sanggup beli seutas gelang bijik sawi ko...
daaa...

Related Posts with Thumbnails