Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

grading taekwando

hujung2 tahun ni...
mmg anak2 sibuk dgn aktiviti
yg ni utk grading ke 2 taekwando yg diaorang join since awal thn ni...
bln 4 haritu dia org. grading tali pinggang putih ke kuning...
now.... grading dari tali pinggang kuning ke hijau...

utk grading kali ni aku dtg tgk camne diaorg buat grading
ms bulan 4 hari tu xtgk pun
ni pun budak2 dah terlepas yg bln 7 punyer grading
sbb belajar xperform betul2...
buat sambil lewa je.... latihan pun malas
cikgu siap komplen masing2 malas nak sepak tinggi2
dah la mahal yuran nak grading taekwando ni...huhu

ni masa kem utk grading di sekolah wawasan pj
kem 1 hari..

ni adalah semasa exam grading pada 16 oktober lepas
diadakan di sek. kebangsaan seri serdang
atas pentas tu pegawai grading dia
dimulai dgn group irfan....aku tgk irfan sgt xfokus...
dia buat pun mcm ikut kwn..
means dia xhafal step...



1 group dlm 5 minit jugak...
then baru turn group syafiqah....
nampak syafiqah buat ok





smlm sepatutnya ada training taekwando as usual..
tp syafiqah br balik dr perkhemahan badan beruniform sekolah
mcm xsampai hati nak suruh dia pergi
sbb tau mesti dia penat giler
so..result grading last week masih xtau lg
hopefully diaorg dpt naik ke tali pinggang hijau 2 terus...amin


No comments:

Related Posts with Thumbnails