Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

teringin nak rasa Icebucket @Aeon Shah Alam

bismillah...
hi semua..... kisah kali ni pasal teringin sgt nak minum n rasa Icebucket kat Aeon Shah Alam...
asyikla tgk org post kat fb bagai...
sedap ke??? emmm macam besttt je....kan?
terus ajak hubby n anak2 ke Aeon Shah Alam

memandangkan org ckp kalau dtg lambat nnt penuh...
jam 10.45pg dah gerak dari rumah nak ke Aeon Shah Alam
bila samapi kat Aeon Shah Alam ni...
mmg rasa kagum la...mall baru kan
boleh tahan besar aeon mall shah alam ni...kedai pun byk yg best2
kedudukan dia betul2 kat sblh stadium tertutup malawati
kali terakhir aku dtg kat sebelah stadium ni ms teman hubby amik voucher buku dia kat OUM..tu pun 2 thn lepas
entah bila hubby nak grade ni..dah 2 thn dia tangguh pengajian..
1 sem lg je nak abis..
ms gi dulu rasanya Aeon ni dlm pembinaan kot..

kami smapai dlm jam 11.30pg..
mmg xtunggu n xsinggah tempat lain
sampai je terus gi kedai Ice Bucket ni
kat tingkat 3 di bahagian foodcourt Aeon


masa dtg ni xramai sgt org...
meja pun ada dalam 3-4 buah masih kosong...
lega....
kita tgk menu dulu...


ice bucket ada 3 perisa...
disebabkan kami 1st time kami mkn kat sini....
aku pun xtau nak pilih Ice Bucket yang mana
hubby minat chocolate tp aku nak mkn yg meriah dgn buah2an
so..kami decided amik yg ice fruit bucket
ada jugak pilihan if nak minum milkshake or jus buah2an

mknn pun byk pilihan...ada burger dan noodles dll
tp kami order kentang goreng sahaja



jadi sementara mknn sampai meh selfie dulu ye..


aku dan imran

ok.... kentang oreng dah tiba....
byk jugak setimba ko...aku order 2 timba...haha

n masa yg ditunggu2...inilah ice bucketnye
sgt meriah dgn buah2an

serius memula xpaham cara nak ceduk..
aku ceduk je sikit...
bila rasa ais dia xmanis..
ok then br paham....
rupanya kena gaul rata dulu
sbb mati2 kami ingat ais bucket ni aiskrim..rupanya ABC ko...
haha


wefie dgn ABC BUCKET

puasla mkn ni...
tp mmg lg enak ko mkn dgn meesup yg ada kat situ...
sbb sambil layan ABC kan....
tp kami xde plan nak mkn situ..thats y just mkn dgn kentang
alhamdulillah kenyang..

pada aku rasa dia not bad la..
cuma strawbery agak masam...
tp mkn buah mmg puas....
maybe kalau samapi sini lg boleh cuba perisa coklat kot
hihi...

ok..... terakhir dari aku.....wajib selfie skrg...
daaaa

4 comments:

- dieyana - said...

huii..nmpk sedap, tapi kami jarang2 ke shah alam, area kl ada ke?

cantik tudung..pliss, buat entri tudung tu ^__^ (eh ngada pulak diana ni)...ariani eh? ;-))

Intan Saffyna said...

hi,saya singgah follow awak :)

Iela Fazielah said...

hamboi.... dieyana..... tudung ariani je kot..hahaha...skrg malas beno nak update blog...
kat kl xde la kot... ila search kat shah alam je.... tu yg jenuh ke sana...

Iela Fazielah said...

hai intan..... selamat berkenalan

Related Posts with Thumbnails