Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

leparking with georgeos mama @wetland

bismillah
kisah hari ahad  melepak ala2 picnic di taman tema air wetland putrajaya
eceli aku ada 1 group geng mama darjah 6 sekolah SKTU.
Tp xla ramai dalam group kami...
ada 15 org je....
group ni pun aku join since 2thn lepas...
dptla berkongsi cerita pasal hal2 sekolah...
kekadang kita terlepas pandang part announcement hal2 sekolah...
so..geng2 mommies ni la kongsi

baru2 ni diaorg cadang nak buat picknic sempena raya cina ni...pada yg x kemana2
so..aku ckp ok je nak join...sbb mmg xbuat apa pun..
aku pun xbape kenal sgt mama2 dlm group..yg biasa aku jumpa ada 3 org je..
jadi bila diaorg buat program mcm ni baik join kan...haha
aku kan suka bab2 berkomuniti ni

diaorg buat portluck n aku pulak xde mood nak memasak sgt..aku offer bwk dadih jelah haha 😆


beriya aku bwk bakul picknik..
dlm tu pinggan n ckn je..
dadih dia adala dlm 20  bekas

kami janji jam 3 ptg..
tp last minit tukar jam 2 dah kumpul kat tasik putrajaya ni
makanan mmg meriah la
semua dtg bwk anak2..
suami x ikut...suami lala sorang je join..mmg tabik spring la suami suka join aktiviti mcm ni

kak zee bawak kek marble dan mee goreng, eka bwk pizza domino, lala bwk buah tembikai dan oren mandarin serta teh tarik, ada jugak bwk ayam percik

ni amy bwk macaroni alfreedo dan samosa dan yana bawak air 


kami dok borak isu2 sekolah anak2...
4 jam borak dari jam 2 sampai jam 6 ptg... 
budak2 main macm2...
makanan..kami jugak makan sendiri..haha

budak ni siap bwk saidina

hai


sebelum balik jam 6 ptg

budak2 pun bergamabr

balik tu kami round sekitar tasi wet land...
konun nak naik basikal ni tp dah jam 6.30 xleh sewa dah...
masing2 balik rmh berpeluh2 sbb berlari2...main badminton n tgk org memancing




No comments:

Related Posts with Thumbnails