Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Susun atur (part2): soping utk walk in closet

ok....
sambungan n3 projek transformasi bilik bawah jd bilik baju sepenuhnyer...
last update kisah dah pasang almari bj ikea tu kan..
tp byk lompong2 sbb aku bl brg basic je...
jd nampak xbape lengkap di situ...
disebabkan semanat tengh membara..

last week aku terjah lg ikea utk soping part 2...
tp kali ni dtg xde merambu ramba mcm dulu...
cuma extra gi mkn meatball n mencuba prawn sandwich je
n serius aku xround pun dlm ikea dah
just lepak di bahagian wardrobe ni agak lama sikit sbb S.A xde..
dalam setengah jam lebih gak la menunggu...
hangin jugak...
pakkanlah kena order brg pax ni kat sini...
kalau x..mmg xhingin tunggu...

layan gmbar dulu mkn meatball....
siap selfie lg ko..haha

kakak mkn meatball 20 biji kongsi berdua dgn abg

selfie ber4


imran n nuget nyr

aku ada gak plan nak bl karpet n langsir utk almari...
tp tgk rega je dulu... budget xde lg..huhu

so..lepas 3 jam dok dlm ikea..
kami balik dgn hasil sopingan ke 2...\



3 bijik bakul komplement saiz 50x58 cm berharga RM 15 sebuah
wajib bl pull ot rail fo basket Rm10 sepasang
sebuah para saiz 100 x58 berharga rm35 sebijik

xlupa aksesori utk almari...

skubb box...tp ada design br...yg 4segi tepat...harga rm49.90 set of 3


n box organiser set of 6 rm19.90..aku bl warna hitam semua


n last sekali....sekor kucing menan utk mamat kecik ni
1st dtg last 2 weeks...merayu2 dia nak kucing ni
tp aku xbl...
kali ni smapai hati lak..
bl kan juga... 

so...tunggu part 2 ye lepas kemas2 utk operasi susun atur pulak...daaaaa

1 comment:

- dieyana - said...

syoknye p ikea iela...lama sungguh Diana tak ke ikea ni...dah dua tahun gamaknya..;-))

teringin nak pergi jenguk2 apa yang baru kt ikea

Related Posts with Thumbnails