Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"



"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"
bermula dari 03 Sept 2009 hingga 18 Sept 2009

hahaha.... contest lg..... aku nak join. ...... xkisah la... menang ke, x kan?..... yg penting aku suke join contest.... kpd kwn2 yg ade gambo baby yg cute time tido... jom join..

Syarat penyertaan :

1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger.. - aku lah tu..

2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Life
dan add my link nie di bloglist anda - dah follow dah..

3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor
yang paling cute,chomel sekali...

Nama: Muhammad Iman Irfan Bin Zul Irwandi
Tarikh Lahir: 30 April 2009 (umor saya br 4 bulan)
Tempat Lahir: Hospital Putrajaya
Nama Ibu : Norfazilah a.k.a. Mama Ilah Fazilah


Nape mama pilih gambor ni??? sebab kelakar tgk Irfan tido dgn mata terbukak sikit gitu..smpai nampak anak mata dia pandang kat atas n mulut dia senget benget... ms ni irfan tido dlm carseat dia dalam kereta.... kami br balik dari soping... punyeler penat sgt dia smpai tido x hingat dunia... apelah yg Irfan dok mimpu tu yea.....?


4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)
dan umur bayi ketika itu hendakla dalam
lingkungan usia 3 - 12 bulan - Dah settle

5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU - Da settle gak

6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali - Pun sudah


7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life

Ape yg special skali tentang blog Love My New Life ni pada Ila ialah....layout blog yg comel n tersusun.... nampak kemas je and senang nak cari maklumat... panndai mommy sheena ni susun layout blog...


8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk.. -
Ok daaah

No comments:

Related Posts with Thumbnails