Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

irfan's new progress......dah boleh duduk


actually... ini adalah n3 tertunggak.... dah taip separuh tp xsempat nak habiskan.... hehehe.. .. bz n bila dah ngadap xde idea pulak nak tulis.....

alhamdulillah.... act. nak cite...satu lg perkembgn positif irfan... dia dah boleh duduk.... tp bukan duduk sendiri ye... tu lom lg lah... Irfan dah boleh didudukkan since last week lg (4/1/2010)... aku cuba dudukkan dia dan dia xtumbang pun.... skrg dia dah boleh dok atas kerusi mkn....jd senang nak bg irfan mkn n dah boleh main mainan smbil duduk...

oh ye... gigi irfan juga dah nak tumbuh.....ada rupa 2 btg gigi nak tumbuh kat bahagian bwh... nnt... gigi tu timbul je kat permukaan gusi tu... aku akan snap gmbr... hehehe...disebbkan irfan nak tumbuh gigi tu.... keje dia mmg menggigit je lah....

ok la.... untuk anak mama Irfan... mama doakan irfan membesar dgn baik dan sihat walafiat selalu.... xsabar nak tunggu n lihat perkembgn irfan selanjutnyer.... dahhhh

2 comments:

nza said...

dh maju selangkah lg tu....wah...sronok2.

Iela Fazielah said...

aah kak.. mama irfan ni lah yg paling seronok

Related Posts with Thumbnails