Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

dinner arabian night pku 2015

Event 14 feb 2015 lepas....
malas nak menaip sebenarnyer...
ok..utk dinner ni serius aku mmg dressing sempoi...bj lama pakai semula...
tp xsangka make up aku lak over...
sabar jelah dgn adik aku ni
sbb dia tukang make up aku...

eceli cerita tentang preparation..
akak2 opis aku la yg happening...
siap jln reramai lg je bangi utk tgk n bl dress
aku tukang bwk...xde bl pe pun...
just bl sepasang sarung tgn kat al humaira contemporari hari jumaat tu

Ok layan gambar  jelah ye...
daaaa


aktivit memasing sibuk soping baju...
boleh kata ramai gak yg bl hud tu...
murah je pun..RM29.95 xsalah

ok...ni dressing aku ms kat dinner aritu

gambar...
aku dgn adik aku nuyun...
dia jugak tukang solek aku..
headchain pun punjam dia punyer
dress aku pakai ms ngandungkan imran dulu ms gi dinner PBJV 2011 yg lepas..haha
tudung pakai neelofar shawl je..
sarung lengan yg aku bl kat al-humaira komtemperori tu...
simple kan..
ni 2nd time aku make up beriya...
1st time ms kawin... ni 2nd time..
aku pun xtau nape gatal sgt aku hari ni nak bermake up bgai..
kena lak adik aku gi kejekan muka aku dgn xdpt bayangan
syafiqah n irfan dah menjerit2 kata aku dah rupa hantu
punca dia...sbb aku xtgk cermin pun...
dok make up kat area meja mkn..
lepas selesai kata syfqah..
mama nampak ok tp kakak xsuka kat mata mama tu..mcm hantu katanya...
aku terus tgk cermin..
sekali... mmg menjerit aku! terkejut..!
tp sbb dah lambat.... pakai tudung terus gerak la...
xdann nak padan n make up semula


mostly semua org pakai kalerful..
aku xde colourful pun..
sewarna je...
mcm xseswai nak dressing melampau..
cuma xtahan dgn make up sendiri...
naik malu lak nak tgk gmabar n kamera

close up sikit tgk muka aku...
mata dah naik sepet dah tu adik aku punyer keje
dah sebijik rupa adik aku pulak...kiki

dinner stat jam 8.30 mlm
tp kami sampai lambat 10 minit
semua pasal makeup la...gerak jam 8.10 ke equatorial bangi
dptla tgk persembhaan pertama..
ok2 la..

then jam 9 stat dinner..
mkn semua sedap..
tp xlalu mkn..
semua mknn berat yg agak creamy..
makan le jugak spiral with carbonara sos ni..



snap gmbar sikit sana sini
yg lelaki jd pak aji semua haaa

tiba time games - bekas beracun..aku lari keluar.. takut oo..
kang kena denda buat persembhaan depan pentas.. malu ok...

satu-satunyer gmabar aku beramai2 dgn budak2 lain..
aku segan la nak bergmabar...kiki

tgk ha budak2...
beriya2 dressing..lawa2 weh.

last sekali...
pergi pun xrasa nyesal sbb balik bkn tgn kosong
dpt hadiah cabutan bertuah weh!


apa hadiahnyer?
kipas sebijik.... boleh la.... haha...
ok tu je citernyer...


3 comments:

mummy_ayu said...

ah ah la..lain muka Iela make up. tapi ok la ..sesekali.. cun ..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam iela,
eh3
sama la dengan my sis
dia pun dok selangor
dinner pun tema arabic
orang selangor memang suka arabic2 ni yer he3

sumysya said...

wah memang lain btul muka...bleh tak cam jadinya

Related Posts with Thumbnails