Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

my new gadget

Eceli gadget ni bkn br pun...
brg 2nd hand hubby Punyer...
kira bila pass kat aku jd la 2nd  hand...
but..its ok to me....
asalkan boleh pakai...
aku pun bkn jenis org up to date dr gadget ke fashion...
just pakai pe ade je pun...

Ceritanyer hubby  bl iphone 6...
dia nak blkan sekali utk aku iphone 6 tu
tp aku yg xnak...
xreti pakai sbenarnyer
so aku request ssmsung S5 je
tp bila tgk note2 dia yg masih sihat walafiat
cuma screen pecah je
then cuti taipusan aritu ke mines utk repair screen..
br byr Rm250 je...terus cun blk dah...

So aku ckp bior aku pakai note2 dia
nak trade in pun xmahal mana....
so....kini aku pengguna sepenuhnyer samsung phone n tablet....

so..kenalkan my new friend...
cik kitty comey..




masih lom tambah line internet kat no maxis aku ni..
tp siang2 ada je line sbb pakai wifi opis...

tablet masih maintain pakai line broadband maxis yg dah kat 7thn masih pakai lg..
itulah kisahnyer...
nak wassup aku kat no 012 dah xde masalah...
daaaa...


oh ye... utk syafqah..
kami decide utk beri dia pakai hp...
seang nak contact dia bila dia dah stat tuisyen nnt
dan sejak dah besor ni ada gak la tinggalkan dia kat rmh setakat aku nak gi giant dpn rmh bl brg rmh kejap
dia pun dah malas nak follow..
senang nak contact...
so... dia pakai hp lama aku yg si nokia pinky tu...
rabu lepas bl no hotlink je...



daaaa

1 comment:

AMIIZAA said...

cantik cik kitty:)

Related Posts with Thumbnails