Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Makan2 birthday di chilis

Br berkesempatan belanja hubby mkn...
Susah sebenarnyer nak ajak mamat ni kuar sama2...
Mkn sama2...dia suka buat hal sendiri
Kebetulan dia blk last week
Dan dia sibuk nak gi amik mode vape dia kat kedai area paradigm mall tu...
Alang2 kami follow...
Alang2 ajak hubby msk dlm paradigm mall tu....
Dah alang2..kabor terus kat dia kata nak belanja dia mkn sempena bday dia bln 1 aritu...

eceli since disember aritu dia ada sebut nak mkn kat chilis..tp kat area rh xde chilis...
Dia ajak gi alamanda..kat situ ada tgi friday je...
Nak ajak ke sunway dia xmau...
Sesak n malas nak jln katanyer...
Sib baik kat paradigm mall ni ada...

Dtg tempat mcm ni mmg order steak jelah
Suka dgn steak chilis sbb portion beso...
10oz ko...aku mkn stengah sah xlarat abis..
Siap kongsi dgn syfqah lg...
Last2 mamat ni abiskan...
Oh ye... part paling best sos dia tu...
Mewah dgn sos...yum yum


Kids eat free disini..standartla...

Dah besor2 semua jenis kaki mkn...
Berbaloi la...
Mengeyangkan pun...
kakak mkn pizza
abg mkn burger n adik mkn ayam...

Part paling best adalah dessert

Aku suka oder cookies choc chip ni
Kat bubbagump pun sama ada choc chip cookies ni
Letak eskrim atas dia...mkn panas2..
Wallah!


Siap suap2 la...
Tp gmbar syfqah snap dr bwh..
Nampak bertambah gemok rupa aku...haha

With syfqah n irfan


To my husband...
Heppy belated bday wish for u...
Daaa


imran n papa
alau papa ada berkepit je

2 comments:

mama tisya said...

lama tk mkn kt chilis...kita suka lamb shoulder kt sini sedap....dessert chilis yg seda molten chocolate nanti try la next time

- dieyana - said...

hepi besday!

bagusnya, anak2 jenis pemakan..berbaloi2...

rindunya nk mkn chilis...pernah sekali mkn chilis kat paradigm...

Related Posts with Thumbnails