Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Ke pesta buku maeps 2016

Salam 1 malaysia..salam sejahtera semua
Lama xbersiaran
Aku skrg sibuk kalah yb... Haha

Ok.. Sikit coretan ke pesta buku antarabangsa yg diadakan di maeps awal bln 5 yg lepas...
Serius xplan pun nak pergi..


Entah mcmmana... Dlm sibuk2 prepare bl brg untuk projek mega aku dgn kumpulan Bakti Siswa upm yg aku kelolakan..
Dlm checklist aku kena dptkan beberapa buah buku rujukan utk sekolah nnt...
Pihak sekolah memohon buku2 rujukan unutk diletakkan dalam perpustakaan sekolah..
jadi..kami decided utk berikan buku2 rujukan UPSR je nnt

Jadi.. Kebetulan ada pesta buku tu..
Aku pun terjah kot ada byk pilihan buku rujukan di sana...
N kalau nak tau.. Ini 2nd time aku jejak maeps ni....
1st dulu masa pesta apantah.... berpeluh2 berjalan..
 Serius jauh giler weh nak jln..kena naik tangga punyerlah tinggi bertingkat2
Kalau parking jauh mmg ada tram la utk hntr n jemput ke bangunan maeps


Ke pesta buku di maeps ni mmg uji stamina kaki okkk...
So far pada penilaian aku byk gak penerbit yg join .. 
Larat x larat nak jln je utk jelajar semua tmepat..aku cuma masuk 2 hall je...
1 hall pn dah penat....
Focus aku cr buku rujukan dan latihan anak je dan buku rujukan utk sumbangan sekolah
Kalau tanya harga buku.. Xbyk sale pun...
Baik gi bl kat kedai buku popular / MPH je
Dpt potongan 10% ke 20% je
tapi kalau novel byk sale


Ni ms tgh belek buku2 bacaan di both karangkraf lak... Byk novel
Tp aku xde mood nak bc novel sgt.. 
So beli pun cuma 1 buah je...
kebetulan kaki novel jual RM10 sebuah....



Jumpa maskot.. Layankan jelah

Kami jln sini dlm 2jam lebih gak
Tercabut lutut gak la.. Haha

Sebelum blk... Snap la gmbar sendiri sekeping dua.. Haha

Kat rmh... Bila tgk apa yg dibeli... 
Byk beli buku rujukan utk anak2... 
Sbb diaorg nak exam... 
Kesimpulan. Ok - ok je la pesta buku di maeps ni.. Hihi
daaa


No comments:

Related Posts with Thumbnails