Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Mkn2 di the everly hotel putrajaya dan movie Ada Apa Dengan Cinta 2

tarikh hari ibu yg lepas..08 Mei 2016..
kelab jururawat dan paramedik PKU UPM menganjurkan hari jururawat....
eceli sambutan hari Jururawat adalah pada 15 Mei
tapi...byk sgt ada hal....dgn standby sukannyer...
last2 mereka pilih tarikh 8 mei..
kebetulan hari ibu tarikh ni....
kami buat di the everly hotel putrajaya....
mmg haritu mknn sgt mewah....
sempena sambutan hai ibu...dpt la spesel punyer harga n mknn
aku xbyk snap gmbar mkanan pun
asyik snap gmbar sendiri
even gmbar nurses semua tu pun aku x snap...haha



bergmbar dng imran
tudung ariani square ni mmg aku fall in love betul
tudung stok raya en laki belikan aku dah pulun pakai dulu...haha
tp xpe....ada 3 helai..br pakai 1..ada lg 2..haha


hari tu mkn mmg smapai senak perut la...
dgn selamba ponteng kelas teakwando....
blk tu siap topau makanan lagi...
kebetulan lak dpt menang hadiah games...


dgn anak dara aku lak...
tema nurses day aritu jeans...




utk budak2 byk gak games...
tp majlis stat lambat sbb siap buat medical talk sejam...
imran dah kelaparan sbb aku xmasak n mkn dr rmh....
dah aku byr smapai RM150 utk 3 org org..so simpan perut la... sib baik imran free..
ms dah boleh mkn...imran lalu mkm kopok lekor 3 ketul n terus dia tido smapai jam 5 ok



ni hadiah aktviti teka lagu...
dpt bekas mknn...
nak blk tu bukak bekas terus tapau yong tau fu, meehoon dan chicken wing bwk blk buat mkn mlm..haha
bughuk peragai mkn hotel siap tapau...kiki


ni gmbar tghari b4 ke The Everly..aku ke aeon ekuin dulu
ada photobooth ni...
terus suruh syfqah snap gmbar

n jgn tak tau....\
blk dr sambutan nurses day kat the everly...
imran sudah mengamuk ajak jln2 sbb kami dah sampai sebelah je alamanda
bila aku ckp nak blik habis dia haruk dlm kete ajak tgk wayang...
dah xlarat nak dgr dia teriak2....
aku terus driv ke ioi city mall putrajaya n bwk diaorg tgk wayang cerita Ada Apa Dengan cinta 2 ok.....
haaa hamik ko... bosan2 memasing layan citer indon...
irfan dah siap tetido kuar air lior basi..sib baik kakak layan....
tgk wayang jam 7.30 pm...nak dptkan solat magrib dulu...
lepas bl tiket wayang jam 6,...kami kami solat asar n dok teleku dlm surau smapai magrib 
then cepat ke cinema utk tgk citer ni..
lepas selesai solat... terus msk panggung..lama gak citer ni....dlm 2jam lebih...
jam 10.30 mlm br smapai rmh..
esok sekolah...haha









kesimpulan...penat tp seronok..
n kesimpulan movie AADC2 ni mmg sgt best...
masih teringat2 citer ni....korang mmg kena tgk...xrugi lah..
n aku keje membayar duit parking hmpir RM20 utk 2 tmepat....hmm membazir betul...
daaaaaa

No comments:

Related Posts with Thumbnails