Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

periuk noxxa

bismillah..
apa khabar semua...
haha...lama mencoret
ini kali nak mencoret pasal periuk noxxa.
aku rasa korang2 mesti dah berzaman pakai noxxa
akak pun beli noxxa 4 thn lepas kot

siap masak nasi arab bagai...
xpernah rasa nak beli
sbb aku rasa kat rmh dah byk sgt gadged letrik utk aku gunakan...
cth nak msk kek stim aku aku periuk kukus
nak msk pizza n kek..
aku ada oven build in...cheewah
eksen ko...



sampai la si syana blogger dok jadi agen amway...
tiap2 hari citer pasal periuk noxxa dlm fb dia
bila tgk2 kat fb pasal praktikalnya periuk ni buat aku rasa mcm nak beli gak
sbb pada ok..aku suka function dia yg masak cepat tu..
kalau setakat msk nasi pakai ricecooker biasa... aku pun ada...
tp masak nasi putih 5 minit aku rasa bagus...

sbb kekadang berlaku part masak nasi tp lupa nak on..
or...time2 bulan posa nak bgn sahur n msk nasi nak buat nasi goreng...
aku suka kalau nasi panas2 masak terus msk nasi goreng berbanding  masak mlm2...
or time darurat ke kan...
bgn lambat tp nak sahur...
aku dpt rasa kepentingan adanya periuk ni
satu lg nak rebus daging samapi setengah jam kalau time nak msk daging balck paper tu..
hazabnyer rasa...




kalau ikut hati mmg nak beli dgn syana..
tp jauh no syana nyer kat sabah tu ha
kebetulan aku ada ada join group mama gojes sekolah syafiqah...
khas utk mama anak darjah 5...
seronok gak group ni...
mcm2 mama yg bekerjaya ada..ada lecturer..ada cikgu, ada keje bank, ada surirmh tp aktif amway, yg aktif zulian, yg berniaga samosa...
eh memacam la...

tu yg ada sorang ni aktif giler amway
tetiba dok promote periuk noxxa dgn 4 kali byr je..
rm164.70 sebulan x 4 kali byr
1st payment terus dpt periuk..best tu...
aku siap call tanya tentang group dia...
aktif ke x... ada demo memasak ke x...
kalau jual periuk xde tunjuk ajar xmau aku...
 bila aktif...ape lg...tanya en laki
dia kata ok...
jom beli sebijik



bkn aku punyer...
aku malas nak snap gmabar..haha
amik dlm google



so.... aku amik periuk ni sabtu lepas siap gi tgk demo memasak la...
mmg beso giler periuk ni plus berat...
masih lom rasmi lg..
aku tgh pikir nak letak mana periuk ni..
almari kat rmh penuh dah...
nampaknya dok dlm stor la...
stor pun dah pakej sampai depan pintu ni...penuh ok...
nnt aku share aktiviti demo masakan noxxa ok...

1 lg...aku officially dah jd agen amway gak,,
kot ada nak beli noxxa or apa2 produk amway meh pm aku
jgn risau walau kita berjauhan...
brg boleh je sampai di depan pintu rumah korang ok...
daaa




No comments:

Related Posts with Thumbnails