Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

welcome my new pinky Baby G watch..

bismillah....
mood happy bangat sbb baru dpt jam baru kesayangan....
asyik termimpi2 je...
xmenahan nak beli jugak jam baby G baru
as usual aku skrg mmg pembeli setia di belispree.com
penjual produk ori utk casio G-shock n Baby-G
harga sgt reasonable...
dpt brg ori harga rm200 ke rm250 rendah dari beli kat G factory or kedai jam biasa

eceli aku dpt duit claim LHDN
dlm rm300 ++ je...top up la sikit..
ada untung masak laksa...
so kita lekatkan jam sebijik
kang. abis gak duit tu aku buat bl mkn je...
haha 😄😄

ok....jom tgk jam baru



brg baru sampai smlm...
order online khamis pg...
jumaat tiba...terbaek la servis belispree...

ni harga dia ye... 
jgn cakap ahkak xpayung...haha

kita unbox

as usual dtg dgn kotak n tin box
ada buku manual n warranty card dr belispree utk 1 tahun


bukak box nmpak jam pink


tu dia.....
ok ai puas hati


apa aku suka tentang jam baby g g-lide ni
dia ada fungsi penunjuk utk air pasang n surut
sebenar koleksi g-lide ni utk beach traveller...
kita kat malaysia xde la nak main papan luncur ombak kat tepi pantai kan mcm mat salleh tu
tp sekali sekala kot bwk anak mandi laut...
tau la kot bila air pasangnya...haha



pastu ada build in thermometer
extra function di situ selain fungsi biasa baby g yg ada world time 22 country, stop watch, alarm dĺl

now...koleksi baby g aku ada 8 bijik
2 bijik swatch
n hubby baru bg aku jam polar excercise dia sbb dia dah bl jam garmin HR3 utk excersize dia...
ada 1 lg kekosongan utk bl lg sebijik jam...haha



kita usha2 nnt jam apa lak lg...☺☺ 
ok daa




4 comments:

- dieyana - said...

cantik, kite ntah bila nk tambah koleksi..hhiihih

psttt..tuuu hbag baru ker..., cantik weii ;-))

syawalsimpsons said...

adohai cantiknya BB g akak ni

Iela Fazielah said...

dieyana: tq..... hb tu handbag lama la..... kesayangan sgt sbb en laki bg kan...guna selang 3 bulan....haha....

Iela Fazielah said...

syawalsimpson: soya....tq.... :D

Related Posts with Thumbnails