Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

welcome my new charm - camera & aeroplane

bismillah..
antara my wish list since 1 thn lepas ms memula berjinak dgn masdora
kalau pandora bead mmg dah lama ada n beli
yg masdora ni kat 200kali fikir nak beli ke tak
sbb dia berat giler ok...
aritu lepas pikir...
aku trade in dgn cincin lama yg dah xmuat kat jari
tambah sikit duit...
dpt la charm kamera ni
1 lg aku bl sebb aku jumpa yg betul2 ringan dr banyak2 kedai habib aku round
kebanyakannya jual berat flm 4.5g ke 5 g ke atas
ni aku jumpa kat habib the mines..berat 4.12g je
kalau xgrab ni mmg nyesal nnt....haha
camera charm berat 4.12g





next aku dpt beli gak charm kapal terbang
ikat perut aku bulan ni nak bl 2 bead ni weh..haha
  
charm earoplane ni berat dia 2.75g




skrg ni aku ada beberapa theme aku buat
antaranya tema disneyland, tema baby, dan tema travel
charm camera ni termasuk dlm tema travel
dlm set travel mesti ada kapal terbang, luggage bag, bas, camera, passport, eifel tower tu semua..



buat masa ni aku br ada camera, uncang duit, kapal terbang dan hadiah
kira buat story tentang tema aku ~
kumpul duit (uncang duit) utk travel (aeroplane), then sampai tempat impian kita snap gambar (camera)n shopping (shopping bag)  souvenior (hadiah) utk diri sendiri..haha
so..next aim luggage bag n passport dangle....
man--man...sikit2 lama2 jadi bukit...haha
daa



my next aim

charm luggage bag.. taxi tu aku xberkenan sgt....

2 comments:

syawalsimpsons said...

cantiknya charm2 akak ni

Iela Fazielah said...

tq soya..... my fav charm ni....

Related Posts with Thumbnails